Groenrijk zomergoed 728
 1. Vacatures

  Dinsdag 20 juli 2021
  Reacties0 reactie(s)
  (Foto: Van Tilburg-Bastianen)

  Medewerk(st)er Magazijn Automotive Van Tilburg-Bastianen

  Voor de vestiging op de Konijnenberg in Breda is Van Tilburg-Bastianen per direct op zoek naar een fulltime: Medewerker/Medewerkster Magazijn Automotive.
  • Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Inpakker/chauffeur vrijdagnacht

   Bakkerij Mark Elias is per direct op zoek naar een inpakker/chauffeur voor de vrijdagnacht. Deze medewerker zorgt voor het inpakken van de producten en het vervoer ervan naar vestigingen in Sprundel en Etten-Leur.
   Maandag 12 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Verkoopmede-werk(st)ers Vishandel Jonk

   Vishandel Jonk Breda is op zoek naar meerdere verkoopmedewerk(st)ers voor de dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. We staan op Bredase markten en winkelcentra. Voor meer informatie: Arjan Jonk, tel. 06-39400024.
  • Woensdag 23 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Enthousiaste jeugd gezocht voor stekken

   Het stekseizoen gaat nu echt bijna van start! Ben jij tussen de 13 en 18 jaar, dan kunnen wij jouw hulp bij Van Oers aardbeienkwekerij goed gebruiken.
   Zaterdag 19 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Technische bijbaan

   Ben jij een student technische informatica, elektrotechniek of mechatronica en wil je een leuke bijbaan? PVH Mobile Automation B.V. in Prinsenbeek biedt een studie-gerelateerde bijbaan. Interesse? Neem vrijblijvend contact op. Reacties naar paul.vanhaperen@pvh-automation.com. Zie ook: https://pvh-automation.com/.
  • Vrijdag 11 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Aardbeienplukkers gezocht

   Maatschap Van Opstal aan de Kettingdreef 4 in Prinsenbeek heeft plaats voor aardbeienplukkers. Scholieren (m/v) vanaf 13 jaar kunnen hier aan de slag vanaf ongeveer 20 juni. Belangstellenden wordt verzocht zich persoonlijk te komen aanmelden. Mts. Van Opstal, tel. 076-5414228.
   Dinsdag 08 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   (Illustratie: Newae)

   Assistent Projectleider Newae

   Ben je toe aan de volgende stap in je carrière of wil je gewoon werken bij een leuker bedrijf? Wil je meer verantwoordelijkheid als adviseur, maar wil je het inhoudelijke werk nog niet loslaten? Dan past Newae bij jou en is deze functie wellicht interessant. Newae Adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte is op zoek naar een Assistent Projectleider.
  • Dinsdag 01 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jumbo zoekt bloemist

   Voor onze bloemenafdeling bij Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek zijn we op zoek naar een bloemist (m/v) voor 24 uur in de week. Weet jij onze klanten iedere keer weer te verrassen met mooie, zelfgemaakte boeketten, heb je een vriendelijke uitstraling en ben je zeer collegiaal? Dan zijn we op zoek naar jou.
   Donderdag 27 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Horecatoppers gezocht

   De horeca mag weer open! En daarom zijn wij binnen ons bedrijf op zoek naar nieuwe horecatoppers. Lijkt het jou leuk om onze gasten te komen verwennen op bijvoorbeeld het terras van Woods? Sta jij straks als chef in een van onze foodtrucks op locatie? Of neem jij graag de leiding op een van onze events?
  • Dinsdag 25 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bestuursleden voor Wereldwinkel gezocht

   De Stichting Wereldwinkel Breda is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Verschillende Bekenaren zijn nauw betrokken bij de Wereldwinkel, als bestuurslid of vrijwilliger bij de maandelijkse verkoop van Wereldwinkelartikelen in kerk OLV ten Hemelopneming.
   Vrijdag 14 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Ben jij de leukste tandartsassistente van Nederland? Dan zoeken wij jou!

   In verband met de groei van de praktijk is Mondzorgcentrum De Lind in Prinsenbeek op zoek naar een tandartsassistente. Een bijzondere collega die het team van inmiddels zesentwintig medewerkers komt versterken.
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.