Groenrijk vaderdag
 1. Vacatures

  Vrijdag 11 juni 2021
  Reacties0 reactie(s)

  Aardbeienplukkers gezocht

  Maatschap Van Opstal aan de Kettingdreef 4 in Prinsenbeek heeft plaats voor aardbeienplukkers. Scholieren (m/v) vanaf 13 jaar kunnen hier aan de slag vanaf ongeveer 20 juni. Belangstellenden wordt verzocht zich persoonlijk te komen aanmelden. Mts. Van Opstal, tel. 076-5414228.
  • Dinsdag 08 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   (Illustratie: Newae)

   Assistent Projectleider Newae

   Ben je toe aan de volgende stap in je carrière of wil je gewoon werken bij een leuker bedrijf? Wil je meer verantwoordelijkheid als adviseur, maar wil je het inhoudelijke werk nog niet loslaten? Dan past Newae bij jou en is deze functie wellicht interessant. Newae Adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte is op zoek naar een Assistent Projectleider.
   Dinsdag 01 juni 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Jumbo zoekt bloemist

   Voor onze bloemenafdeling bij Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek zijn we op zoek naar een bloemist (m/v) voor 24 uur in de week. Weet jij onze klanten iedere keer weer te verrassen met mooie, zelfgemaakte boeketten, heb je een vriendelijke uitstraling en ben je zeer collegiaal? Dan zijn we op zoek naar jou.
  • Donderdag 27 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Horecatoppers gezocht

   De horeca mag weer open! En daarom zijn wij binnen ons bedrijf op zoek naar nieuwe horecatoppers. Lijkt het jou leuk om onze gasten te komen verwennen op bijvoorbeeld het terras van Woods? Sta jij straks als chef in een van onze foodtrucks op locatie? Of neem jij graag de leiding op een van onze events?
   Dinsdag 25 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bestuursleden voor Wereldwinkel gezocht

   De Stichting Wereldwinkel Breda is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Verschillende Bekenaren zijn nauw betrokken bij de Wereldwinkel, als bestuurslid of vrijwilliger bij de maandelijkse verkoop van Wereldwinkelartikelen in kerk OLV ten Hemelopneming.
  • Vrijdag 14 mei 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Ben jij de leukste tandartsassistente van Nederland? Dan zoeken wij jou!

   In verband met de groei van de praktijk is Mondzorgcentrum De Lind in Prinsenbeek op zoek naar een tandartsassistente. Een bijzondere collega die het team van inmiddels zesentwintig medewerkers komt versterken.
   Woensdag 28 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Aan de slag bij Van Oers aardbeienkwekerij

   Aangezien het seizoen weer van start gaat, zijn wij op zoek naar wat extra handjes. Ben jij tussen de 13 en 20 jaar? Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken.
  • Vrijdag 16 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Ben jij de leukste officemanager van Nederland? Dan zoeken wij jou!

   In verband met groei van de praktijk is Mondzorg Centrum de Lind in Prinsenbeek op zoek naar uitbreiding van de frontoffice. Naar iemand die wil zorgen voor onder meer agendabeheer, telefoon- en mailbeantwoording en kan optreden als gastvrouw en intermediair tussen klant en zorgverlener, maar ook als contactpersoon voor externe relaties.
   Dinsdag 13 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Maurits zoekt verkoopmedewerkster

   Maurits - beds & more in de Mauritsstraat in Breda zoekt een verkoopmedewerkster voor tien uur per week. Het betreft een functie voor bepaalde tijd.
  • Donderdag 08 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Mol Schoenen zoekt verkoopster

   Mol Schoenen in Prinsenbeek is op zoek naar een verkoopster (m/v). Het is een functie voor vier tot acht uur per week, met de mogelijkheid om het aantal uren in de toekomst uit te breiden.
   Donderdag 08 april 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Speeldoos zoekt secretaris en gastvrouwen

   Spel- en Opvoedwinkel De Speeldoos in Prinsenbeek is dringend op zoek naar een secretaris en gastvrouwen. De Speeldoos organiseert in De Drie Linden inloopochtenden voor ouders en begeleiders met baby’s en peuters tot 4 jaar.