Groenrijk 728 sept
 1. Thetford zoek productiemedewerkers

  ,,Wij zijn op zoek naar een handige Harry/Harriët! Maar heet je anders en ben je óók handig, dan hebben wij ook een baan voor jou! Thetford zoekt namelijk: productiemedewerkers.’’
  Thetford zoek productiemedewerkers

  Wil jij direct op contract komen bij de grootste werkgever van Etten-Leur? Zoek jij een baan waarbij naast werken ook gezelligheid en vertrouwen belangrijk zijn? Vind jij het leuk om met je handen te werken, producten in elkaar te zetten en hou je ervan om kwaliteit te leveren? Solliciteer dan bij Thetford.

   

  De vraag naar onze producten blijft enorm groot, kamperen is populairder dan ooit. Wij zijn daarom op zoek naar versterking in onze productie! We zoeken fulltime of parttime productiemedewerkers voor onze dag-, avond- en 2-ploegendienst. Ook als je vakantiewerk zoekt, ben je bij Thetford aan het juiste adres!

   

  Wat ga je doen?

  Wij bij Thetford assembleren producten voor in caravans en campers, denk hierbij aan toiletten en koelkasten. Je komt in de productie te werken, maar wij zijn zeker geen standaardfabriek! Het in elkaar zetten van onze producten gebeurt niet aan een lopende band, maar het product wordt onderling doorgegeven. Samen met je collega’s ga je de uitdaging aan om de aantallen te realiseren. Je werkt daarbij veel zelfstandig, maar ook in teamverband.

   

  Ben jij dit?

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • VMBO werk- en denkniveau
  • Nauwkeuring, op een hoog tempo kunnen werken, doorzettingsvermogen is een vereiste
  • Bij voorkeur aantoonbare ervaring met het assembleren in een productieomgeving

   

  Wat maakt werken bij Thetford zo leuk?

  • Je wordt multifunctioneel ingezet waardoor je op verschillende werkplekken en afdelingen binnen onze productie komt te werken; een baan met afwisseling, waarin geen dag hetzelfde is
  • Je komt te werken in een dynamisch en groeiend bedrijf met Brabantse gezelligheid!
  • Er zijn volop doorgroeimogelijkheden
  • Je komt direct op contract bij Thetford
  • Voor jongeren t/m 20 jaar een bruto uurloon van maar liefst €11,- en
  • vanaf 21 jaar een bruto uurloon vanaf €11,58
  • Uiteraard krijg je ook reiskostenvergoeding
  • 15% ploegentoeslag bij 2-ploegendienst

   

  Over Thetford

  Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Vanuit die passie ontwikkelen en innoveren wij sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletverzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor de kampeer- en watersportmarkt. Hoogwaardige producten die je mag verwachten van een internationale marktleider. Vanuit 8 locaties in Europa, Australië en China werken 900 medewerkers samen aan productvernieuwingen en -verbeteringen om de beste resultaten te bereiken voor onze klanten.

   

  Wij hebben samenwerking, ondernemerschap, klant- en servicegerichtheid, werken met passie, verantwoordelijkheid nemen, flexibiliteit en transparante communicatie hoog in het vaandel staan.

   

  Geïnteresseerd?

  Mail je gegevens naar jobmail@thetford.eu o.v.v. de betreffende functie of stuur je sollicitatie naar Thetford B.V., Nijverheidsweg 29, 4879 AP Etten-Leur, t.a.v. de afdeling Human Resources. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manon Kint: 076-5042200. Meer informatie: klik hier.

  Donderdag 16 september 2021
  PrinsenbeekEtten-Leurvacatureproductiemedewerkers
  Thetford zoek productiemedewerkers
  Reacties