Groenrijk zomergoed 728
 1. Ben jij de leukste tandartsassistente van Nederland? Dan zoeken wij jou!

  In verband met de groei van de praktijk is Mondzorgcentrum De Lind in Prinsenbeek op zoek naar een tandartsassistente. Een bijzondere collega die het team van inmiddels zesentwintig medewerkers komt versterken.
  Ben jij de leukste tandartsassistente van Nederland? Dan zoeken wij jou!

  Wij zijn op zoek naar een bijzondere collega. Laat ik beginnen met ons zelf voor te stellen: Wij zijn Hans (ruim dertig jaar tandarts, implantoloog, cosmetisch tandarts) en Nicole (dertig jaar ervaring als zorgmanager) en hebben sinds tien jaar een fijne praktijk in Prinsenbeek (Breda). We zijn deze praktijk met veel plezier met z’n tweeën gestart; tijdens de crisis, in het jaar van de proef met de vrije tarieven en met nul klanten. Dus zeg maar in het diepe gesprongen en tegen de stroom in gaan zwemmen. Maar het is ons gelukt om een leuk klantenbestand op te bouwen en ons team uit te breiden naar momenteel zesentwintig medewerkers.

   

  Voor de inrichting van onze praktijk zijn we afgeweken van de gebaande paden; onze wachtkamer heeft de sfeer van een beachclub en dit laten we ook zoveel mogelijk terugkomen in de behandelkamers, zonder de WIP-richtlijnen uit het oog te verliezen. De praktijk is ons eigen ontwerp maar veel van onze medewerkers hebben tijdens de verbouwing hun stempel gedrukt op het eindresultaat. Wij vinden het zelf fijn om in een dergelijke omgeving te werken; we merken dat veel van onze klanten dit ook heel positief ervaren!

   

  Onze kantine, waar wij dagelijks de lunch verzorgen voor ons team, heeft ook de sfeer van een beachbar; en de bar met tap en volle koelkast wordt dan ook regelmatig gebruikt voor een spontane after-work borrel.

   

  Dit brengt ons op ons team; eigenlijk geen medewerkers maar familie. Een hecht en professioneel team dat veel voor elkaar over heeft en waarmee regelmatig leuke activiteiten worden ondernomen en vooral heel veel gelachen wordt. Dit maakt het werken (bijna) een hobby!

   

  Ons klantenbestand bestaat uit reguliere klanten uit de regio, waarvoor wij alle voorkomende tandheelkundige behandelingen (inclusief implantologie maar exclusief orthodontie) verzorgen en cosmetische klanten vanuit het hele land en zelfs ver daarbuiten. Onze reguliere klanten laten zich het best omschrijven als communicatief vaardige, goed gemotiveerde en therapietrouwe klanten, onze cosmetische klanten als een variëteit aan soms flamboyante en kleurrijke mensen. Een bijzondere en uitdagende mix aan personaliteiten om mee te werken; er gaat geen saaie dag voorbij in ons behandelcentrum.

   

  In verband met de groei van de praktijk zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team tandartsassistenten.  Vind jij het leuk om het spreekuur van de tandarts vlekkeloos te laten verlopen, dan zoeken wij jou! Als je het leuk vindt is er daarnaast de mogelijkheid om intern te worden opgeleid om reparaties en intakes uit te voeren bij onze cosmetische klanten! We zoeken iemand met relevante werkervaring; affiniteit met cosmetische tandheelkunde is een pre!

   

  Herken jij je in bovenstaande? Heb je zin om in onze bijzondere, maar vooral gezellige praktijk te werken? Neem dan contact op; we maken graag kennis! Delen mag! MZC De Lind, De Lind 21, 4841 KC Prinsenbeek, tel. 076-5496217, info@mzcdelind.nl, www.mzcdelind.nl

  Vrijdag 14 mei 2021
  PrinsenbeekvacaturetandartsassistenteMondzorgcentrum De Lind
  Ben jij de leukste tandartsassistente van Nederland? Dan zoeken wij jou!
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.