Groenrijk korting 728
 1. Zwembad De Kuil dit weekend open

  Zwembad De Kuil is zaterdag 9 en zondag 10 juli geopend. Badgasten zijn tussen 10.00 en 18.00 uur welkom bij de natuurplas aan de Weimersedreef in Prinsenbeek.
  Zwembad De Kuil dit weekend open

  Ook het volgende weekend is het zwembad zaterdag en zondag open, meldt Stichting Zwembad De Kuil. Evenals de woensdagen voorafgaand aan de zomervakantie, dan van 13.00 tot 18.00 uur.

   

  Onvoldoende badmeesters

  Of het zwembad tijdens de schoolvakantie alle dagen open kan, is overigens nog niet zeker. Er zijn op dit moment nog onvoldoende badmeesters beschikbaar. Dat is een groot probleem, vertelt voorzitster Sylvia Vincenten van de stichting, die aangeeft al van alles te hebben ondernomen, maar nog altijd zonder het gewenste resultaat.

   

  Mocht het uiteindelijk alsnog lukken om wél voldoende badmeesters te hebben, dan is De Kuil deze zomer bij goed weer dagelijks geopend van zaterdag 23 juli tot en met zondag 4 september. Vooraf reserveren van een ticket is verplicht. De entree bedraagt 1,50 euro. Voor kinderen tot en met 3 jaar geldt een uitzondering; zij mogen zonder ticket naar binnen. Meer informatie: klik hier.

  Vrijdag 08 juli 2022
  Prinsenbeekzwembad de kuilbadmeesters
  Zwembad De Kuil dit weekend open
  0
  Reacties