Groenrijk zomergoed 728
 1. Zonder nieuwe badmeesters en vrijwilligers kan De Kuil niet open

  Team De Kuil is dringend op zoek naar badmeesters. Verschillende badmeesters van vorig jaar zijn dit jaar niet in de gelegenheid om toezicht te houden bij het zwembad in Prinsenbeek, waardoor de organisatie in de knel komt. Ook extra vrijwilligers zijn meer dan welkom.
  Zonder nieuwe badmeesters en vrijwilligers kan De Kuil niet open

  Het gaat bij de badmeesters voornamelijk om de zes weken zomervakantie. Belangstellenden dienen minimaal zwemvaardigheid 1 te hebben, 16 jaar of ouder te zijn en een goed verantwoordelijkheidsgevoel te hebben. Verder moeten ze beschikbaar zijn van 10.00 tot 18.00 uur of een dagdeel. Dit is van 10.00 tot 14.00 uur of van 14.00 tot 18.00 uur. Er staat een vergoeding tegenover. Voor meer info of aanmelding: badmeesters@dekuilprinsenbeek.nl.

   

  Team De Kuil gaat deze week om te werven langs bij onder meer scholen voor sport en bewegen, de KMA, zeeverkenners en scouting.

   

  Team De Kuil zoekt ook nog meer vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om een dag of dagdeel toezicht te houden bij De Kuil kunnen zich melden via vrijwilligers@dekuilprinsenbeek.nl. ,,We hebben de hulp hard nodig, anders kunnen we niet open’’, aldus Mireille van den Enden van Team De Kuil.

  Woensdag 05 juni 2019
  Prinsenbeekzwembad De Kuilvrijwilligersbadmeesters
  Zonder nieuwe badmeesters en vrijwilligers kan De Kuil niet open
  0
  Reacties