Groenrijk 728 kerst
 1. Weer Zonnebloem koffieochtenden

  Het zijn volgens de trouwe deelnemers heel gezellige zondagochtenden, momenten om echt naar uit te kijken. Tijdens de coronalockdown konden ze niet doorgaan, maar vanaf zondag 30 januari organiseert de Zonnebloem Prinsenbeek weer koffieochtenden in de gezellige ruimte van Boekendonck.
  Weer Zonnebloem koffieochtenden
  (Foto: Zonnebloem Prinsenbeek)

  Door Anton Hoeven

  Het zijn volgens de trouwe deelnemers heel gezellige ochtenden, waarvan ze bijzonder genieten en waarnaar ze iedere zondagmorgen uitkijken.

   

  Wekelijks zijn er tussen de zeven en tien deelnemers die even lekker kunnen bijkletsen, onder het genot van een paar bakjes koffie en een kop heerlijke soep die door Hagedonk wordt verzorgd. Het zijn de kleine dingen die de mensen oppeppen en merkbaar blij maken. Daar doen wij het uiteraard als vrijwilligers van de Zonnebloem voor.

   

  Mocht u ook belangstelling hebben voor deze koffieochtenden en behoort u tot de doelgroep van de Zonnebloem, dan bent u welkom. Er is nog meer plek in deze mooie ruimte met fijne zitjes in Boekendonck. De koffieochtenden zijn op zondag van 10.30 tot 12.30 uur.

   

  Wil je weten wat de Zonnebloem Prinsenbeek voor jou of een familielid kan betekenen?  Kijk dan op onze website: www.zonnebloem.nl/prinsenbeek. Of neem contact met ons op via: zonnebloemprinsenbeek@gmail.com of bel 076-5417796. Alles is geheel vrijblijvend.

  Woensdag 26 januari 2022
  Weer Zonnebloem koffieochtenden
  (Foto: Zonnebloem Prinsenbeek)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties