Groenrijk 728 100920
 1. Zondagochtend met de Zonnebloem

  De Zonnebloem Prinsenbeek organiseert elke zondag een koffieochtend in De Zilverberk. Voor veel ouderen is dit een gezellige onderbreking van de week; even eruit met weinig moeite, waardoor de zondag een andere dag wordt dan de rest van de week. Iedereen is welkom.
  Zondagochtend met de Zonnebloem

  De Zonnebloem organiseert wekelijks op zondag tussen 10.30 en 12.30 uur een koffieochtend in De Zilverberk in Prinsenbeek. Iedereen die hieraan behoefte heeft of dit gewoon leuk vindt, is op deze zondagen van harte welkom. Dit is een gelegenheid om tegen een kleine vergoeding een kopje koffie te drinken, een kop soep te eten en gezellig met anderen te kletsen over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Ook is er de mogelijkheid om te kaarten of een spelletje te doen.

   

  Mocht u graag willen komen maar het vervoer is een probleem, dan kunt u bellen met Anton Hoeven (tel. 541 32 75). Samen kan dan naar een oplossing worden gezocht. Ook kunt u mailen naar anton.hoeven@gmail.com.

   

  Men is ook nog op zoek naar een paar vrijwilligers die een aantal keer per jaar willen helpen met inschenken en een gezellig praatje met de bezoekers willen maken. Ook daarvoor kan men met Anton Hoeven contact opnemen.

  Donderdag 23 januari 2020
  PrinsenbeekZonnebloemkoffieochtendZilverberkouderen
  Zondagochtend met de Zonnebloem
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.