Groenrijk kerst 728
 1. Zomerse lustrumeditie Ladies Fair

  De Stichting Ladies Fair Prinsenbeek kijkt terug op een zomerse lustrumeditie van de damesjaarmarkt donderdagavond. Ruim vijftig vrouwelijke ondernemers presenteerden zich op het sfeervolle terrein van De Nispenhoeve aan de Beeksestraat in kraampjes aan zo’n vierhonderd gasten.

   

  Volgens traditie werden de voornamelijk vrouwelijke bezoekers lekker verwend, met een goodiebag, consumpties en veel sociaal vermaak, want de Ladies Fair is inmiddels een vertrouwde plek voor ontmoeting van bekenden.

   

  De aangeprezen producten en diensten zijn nog meer divers dan voorgaande jaren, aldus een trotse Amy Verdaasdonk van de organisatie. Dat is bij een rondgang langs de vele kramen en tafels goed te zien. Van schoonheidsartikelen, sport en uitvaart tot cadeautjes, interieur en uiteenlopende diensten als klankschaalontspanning. Ook de hapjes en drankjes vielen in de smaak. De opbrengst van de loterij gaat naar zwembad De Kuil.

   

  De Stichting Ladies Fair Prinsenbeek is in 2014 opgericht naar het idee van Elles van Alphen en Mariska Verdaasdonk. Beide vrouwelijke ondernemers vroegen zich af hoe ze aan hun bedrijf meer bekendheid konden geven. Het begon allemaal in de tuin van Mariska Verdaasdonk aan de Postbaan. Na drie goed bezochte edities is het evenement vorig jaar verhuisd naar De Nispenhoeve, waar meer ruimte is. Afgelopen november organiseerde de stichting voor het eerst ook een netwerkavond.

  Vrijdag 01 juni 2018
  PrinsenbeekLadies Fairvrouwelijke ondernemersNispenhoeve
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/blikseminslag-bij-de-kuil/
  Reacties