Groenrijk 728 100920
 1. Zeven koopapparte-menten in pand Rabo

  Het voormalige pand van de Rabobank aan de Loopstraat in Prinsenbeek biedt vanaf volgend jaar ruimte aan zeven koopappartementen en commerciële ruimte die waarschijnlijk wordt verhuurd. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de eerste bewoners er begin volgend jaar in, meldt een verantwoordelijke van Evolus Vastgoed uit Breda.
  • (Impressie: Van de Wiel Makelaardij)

  De afgelopen weken was er al bedrijvigheid in en rond het gebouw. Slopers hebben intussen de nodige kantoorwanden eruit gehaald. Na de bouwvak gaat de verbouwing echt beginnen. Vooral aan de binnenkant, aan de buitenkant van het gebouw zal niet zoveel veranderen, volgens Evolus.

   

  Casco

  Wat dit project anders maakt dan andere projecten is dat de appartementen casco worden opgeleverd, vertelt Mona van de Wiel van het gelijknamige makelaarskantoor in Prinsenbeek dat de verkoop verzorgt. ,,De toekomstige bewoners kunnen het naar eigen smaak indelen. Dat is iets wat in de Randstad vaker gebeurt, maar in deze regio redelijk nieuw is.’’ Hoe de commerciële ruimte op de benedenverdieping er precies gaat uitzien, is afhankelijk van de toekomstige ondernemer of ondernemers.

   

  Op de begane grond komt naast de commerciële ruimte ook een woning met patio. Verder komen er vier appartementen op de eerste verdieping en twee op de tweede. Ze variëren in omvang van grofweg 70 tot 170 m². De prijzen worden later bekendgemaakt. De verkoopbrochure wordt nog gemaakt, aldus Van de Wiel, die verwacht er vanaf volgende week via de eigen website meer gedetailleerd informatie over te kunnen geven. De woningen worden ontsloten via een trappenhuis en lift, langs een eigen entree vanaf de Loopstraat.

   

  Evolus Vastgoed uit Breda kreeg het pand enkele jaren geleden in bezit. De start van de daadwerkelijke herontwikkeling duurde wat langer mede vanwege de zoektocht naar een alternatieve plek voor de pinautomaten van de Rabobank. Die staan inmiddels op het kerkplein.

  Maandag 03 augustus 2020
  PrinsenbeekRabobankappartementen
  • (Impressie: Van de Wiel Makelaardij)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.