Groenrijk kerst 728
 1. Workshop veilig online bankieren voor kinderen

  Veldsink/RegioBank in Prinsenbeek organiseert tijdens de kinderspaarweken van de bank de workshop ‘Held met je geld’. Tijdens deze gratis workshop leren kinderen tussen 7 en 13 jaar zich spelenderwijs weerbaar te maken. Iedereen mag meedoen.
  • Monique Akkermans. (Foto: Veldsink/RegioBank)

  Door RegioBank

  Om de kans op online fraude of diefstal van financiële gegevens te verkleinen bij kinderen tussen 7 en 13 jaar is er de workshop ‘Held met je geld’. Deze vindt plaats op het kantoor van Veldsink/RegioBank te Prinsenbeek.

   

  Belangrijk, volgens Monique Akkermans van de bank: ,,Kinderen die op jonge leeftijd met geld leren omgaan, krijgen later minder vaak financiële problemen. En zijn weerbaarder tegen geldcriminelen. Daarom is financiële opvoeding ontzettend belangrijk. Maar ook ingewikkeld. Daarom helpen wij graag met onze gratis workshop. Ouders zijn ook welkom.” De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn kind hiertegen wil weren. Je hoeft niet per se RegioBankklant te zijn.

   

  Wat de kinderen leren

  Aan de hand van video’s en voorbeelden leren kinderen op een interactieve wijze:

  • Wat sparen is en hoe ze zelf kunnen sparen.
  • Meer over geldcriminaliteit; wat het is en waar ze op moeten letten.
  • Hoe ze veilig kunnen bankieren.

   

  De workshop duurt ruim 45 minuten en kan de komende vier weken worden bezocht op een woensdagmiddag of op een donderdag na schooltijd. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld uw kind tijdig aan via Prinsenbeek@veldsink.nl (tel. 076-5412732) of loop binnen bij ons kantoor op Beeksestraat 24 te Prinsenbeek. Meer informatie over veilig bankieren? Kijk op: www.regiobank.nl/veiligbankieren.

  Donderdag 06 oktober 2022
  PrinsenbeekRegioBankkinderenveilig bankiereninternetcriminelen
  • Monique Akkermans. (Foto: Veldsink/RegioBank)
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/eis-celstraffen-tot-elf-jaar-voor-cokesmokkel/
  Reacties