Groenrijk 728 100920
 1. Werk Velsgoed op schema

  De hitte deze dagen is geen reden voor de werkers op het Velsgoed om het maar wat rustiger aan te doen. Met tussen de vijftien en twintig man waren ze deze donderdagmiddag druk aan het werk om de straat binnen de gestelde tijd op te knappen. En dat lijkt te gaan lukken ook.
  (Foto's: Eef Pompe)

  Het werk verloopt volgens plan, aldus één van de medewerkers van het aannemingsbedrijf. Er waren volgens hem ook geen echte tegenslagen. Deze middag waren ze bezig met onder meer het aansluiten van het nieuwe riool en verderop met het inrijden van puin ten behoeve van de asfaltlaag. 

   

  Volgens planning wordt er gedurende de zomervakantieperiode gewerkt aan het Velsgoed, normaal gesproken een drukke, doorgaande weg. Die is daarom tot en met 23 augustus afgesloten voor verkeer.

   

  Gebr. Coremans voert het werk uit in opdracht van Heijmans Infra B.V., die de opdracht kreeg van de Gemeente Breda. De werkzaamheden omvatten de vervanging van het riool en de herinrichting van de straat. Na de schoolvakantie worden nog afrondende werkzaamheden uitgevoerd. 

  Donderdag 06 augustus 2020
  PrinsenbeekVelsgoedherinrichtingriool
  (Foto's: Eef Pompe)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.