Groenrijk kerst 2021
 1. Wel cabaret en Rob Scheepers, geen feest in 'huiskamer van Prinsenbeek'

  ‘Door de aangepaste maatregelen zijn we genoodzaakt om het geplande feestweekend voor alle bewoners van de Beek te annuleren. Dit met uitzondering van donderdagavond 25 november met Rob Scheepers en de cabaretmiddag op zondag 28 november.’
  Wel cabaret en Rob Scheepers, geen feest in 'huiskamer van Prinsenbeek'

  Dit melden de BAK van Boemeldonck en Stichting De Drie Linden die het grote feest in de ‘huiskamer van Prinsenbeek’ hadden voorbereid op Facebook.

   

  Van 25 tot en met 28 november zou het groot feest worden. Aanleiding was het door corona in het water gevallen 55ste jubileumjaar van de BAK van Boemeldonck én de heropening van de Prinsenbeekse sport- en welzijnsaccommodatie na de coronasluiting. Dat kan dus nu wederom vanwege corona niet doorgaan, op de twee activiteiten na.

   

  Voor zowel Rob Scheepers op 25 november (Scheepers prikt door (klik hier), als zondag 28 november (klik hier) zijn nog enkele tickets beschikbaar.

   

  Dit houdt in dat de feestavonden op vrijdag 26 november en zaterdag 27 november, het rikken op zaterdag 27 november en de zeskamp op zondag 28 november vervallen. Ook de geplande opening van het kunstwerk van de BAK zal op een nog nader te bepalen datum plaatsvinden. De aangeschafte entreebewijzen zullen in samenwerking met CM worden terugbetaald.

   

  ‘Net zoals de meeste bewoners van ons mooie dorp en de (horeca)ondernemers betreuren wij dit besluit, maar we zien op dit moment geen andere oplossing’, aldus de organisatoren.

  Dinsdag 16 november 2021
  PrinsenbeekfeestweekendBoemeldonckDe Drie Lindencabaret
  Wel cabaret en Rob Scheepers, geen feest in 'huiskamer van Prinsenbeek'
  0
  Reacties