Groenrijk 728 sept
 1. Weer koffieochtenden op zondag

  De Zonnebloem Prinsenbeek organiseert vanaf zondag 5 september weer elke zondag een koffieochtend. Vanwege corona konden deze ochtenden tijdelijk niet doorgaan. Voortaan is de samenkomst in het zaaltje naast Boekendonck in zorgcentrum Hagedonk.
  Weer koffieochtenden op zondag
  (Foto: Thebe)

  Door De Zonnebloem

  De Zonnebloem moest op zoek naar een andere locatie omdat de ruimte in De Zilverberk op zondag niet langer beschikbaar was voor deze activiteit. In overleg met Hagedonk kunnen de koffieochtenden voortaan plaatsvinden in het zaaltje naast Boekendonck, ingang aan de Marktzijde.

   

  Vanwege het verhoogde risico van de deelnemers gaat het bestuur van de Zonnebloem ervan uit dat deelname alleen plaatsvindt indien de gast gevaccineerd is of een negatieve test heeft ondergaan.

   

  Gezellige onderbreking

  Voor veel ouderen is de koffieochtend een gezellige onderbreking van de week; even eruit waardoor de zondag een andere dag wordt dan de rest van de week.

   

  Iedereen die hieraan behoefte heeft of dit gewoon leuk vindt, en behoort tot de doelgroep van de Zonnebloem, is tussen 10.30 en 12.30 uur van harte welkom. Dit is een gelegenheid om tegen een kleine vergoeding een kopje koffie te drinken, een kop soep te eten en gezellig met anderen te kletsen over de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Ook is er de mogelijkheid om te kaarten of een spelletje te doen.

   

  Mocht u graag willen komen maar is het vervoer een probleem, dan kunt u bellen met Anton Hoeven (tel. 541 32 75). Samen kan dan naar een oplossing worden gezocht. Ook kunt u mailen naar anton.hoeven@gmail.com.

   

  Vrijwilligers

  De Zonnebloem is ook nog op zoek naar een paar vrijwilligers die een aantal keer per jaar willen helpen met inschenken en een gezellig praatje met de bezoekers willen maken. Ook daarvoor kan met Anton Hoeven contact worden opgenomen.

  Maandag 30 augustus 2021
  PrinsenbeekZonnebloemkoffieochtendHagedonk
  Weer koffieochtenden op zondag
  (Foto: Thebe)
  0
  Reacties