Groenrijk zomergoed 728
 1. Webinar 'Onder de motorkap bij vermogensbeheerder NNEK'​

  Financieel adviseur AdviesAnalyse in Prinsenbeek houdt op woensdag 23 juni een webinar met als titel ‘Onder de motorkap bij vermogensbeheerder NNEK’. Gastspreker is vermogensplanner Daniel Lourenço van NNEK Vermogensopbouw. Hij laat zijn toehoorders zien wat er met het aan hen toevertrouwde geld gebeurt. Deelname aan het webinar is gratis.
  Webinar 'Onder de motorkap bij vermogensbeheerder NNEK'​

  Door AdviesAnalyse, Peter van der Bent

  Ons vermogen moet vrijwel direct voor handen zijn en toch ook een goed rendement opleveren, op een verantwoorde manier. NNEK krijgt dat al jaren achtereen voor elkaar. Met een financieel plan voor elke relatie als basis. Zo werken we samen met de klanten gericht naar hun doelen toe, zoals de kinderen aan hun eigen woning helpen, eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of 'gewoon' financiële rust hebben, nu en de rest van je leven.

   

  Vragen die we van onze relaties hebben gekregen zijn: Hoe doen ze dat? Waar letten ze op? Welke instrumenten gebruiken ze? Wat is herbalanceren? En waarom en wanneer herbalanceren? Stel jij jezelf weleens één van de bovenstaande vragen? Dan is ons webinar interessant voor je. Hier wordt op zeer toegankelijke wijze de basis gelegd voor vermogensopbouw.

   

  Het webinar is interessant voor iedereen die belegt of overweegt dat te gaan doen. Bijna iedereen dus! Het verhaal van Daniel is laagdrempelig. Het is interactief en ontzettend leerzaam.  ​Aanmelden kan via deze link: klik hier.

  Vrijdag 11 juni 2021
  PrinsenbeekwebinarAdviesAnalysevermogensbeheer
  Webinar 'Onder de motorkap bij vermogensbeheerder NNEK'​
  1
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.