1. Vriendjes- en vriendinnetjesavond bevers

  De bevers van Scouting Thomas-More in Prinsenbeek houden op vrijdag 11 oktober een vriendjes- en vriendinnetjesavond. Kinderen tussen de vijf en zeven jaar die nieuwsgierig zijn naar de activiteiten van deze speltak van de Prinsenbeekse scouting of graag eens willen meedoen, zijn van harte welkom.
  (Foto's: Scouting Thomas-More)

  Door de beverstaf

  Wij zijn de bevers van Scouting Thomas More uit Prinsenbeek. Een ontzettend leuke club met jongens en meiden in de leeftijd van vijf tot zeven jaar oud. Elke vrijdagavond doen wij van 18.00 tot 19.30 uur de allerleukste activiteiten met elkaar en dat is supergezellig!

   

  Samen met de leiding doen we allerlei leuke dingen, die altijd in het teken staan van samenwerken, plezier maken en dingen doen die thuis niet mogen! Je kunt hierbij denken aan het maken van een mega-stoepkrijttekening binnen, cake versieren met een enorme berg slagroom erop, een speurtocht waarbij we ons zo snel mogelijk moeten verstoppen, stopdansen op muziek, een gekke-bekkenwedstrijd of knutselen. Ook gaan we regelmatig op avontuur naar het bos en we doen verschillende tik- en balspelletjes. 

   

  Kamp

  Eén keer per jaar gaan we met z’n allen een heel weekend op kamp. Dit is altijd met Pinksteren. We beleven daar samen een uitdagend avontuur en maken er altijd een groot feest van! Omdat het soms best een grote stap voor de bevers is om een heel weekend weg te gaan, kunnen ze voorafgaand aan het weekend alvast een nachtje oefenen tijdens ons oefenkamp. Dit oefenkamp is altijd een paar weken ervoor en hierbij slapen we één nachtje in ons eigen scoutinggebouw.  Daarnaast gaan we elk jaar een dagje weg met de bevers.

   

  Het leuke aan de bevers is dat de kinderen eerst vrijblijvend vier keer mogen oefenen. Ze hoeven dan niks te betalen en kunnen zo kijken of ze de bevers leuk vinden. Daarnaast is onze contributie zo laag mogelijk, omdat we graag zoveel mogelijk kinderen de kans willen bieden om leuke vrijdagavonden te beleven!

   

  Lijkt het je leuk om samen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd leuke spelletjes te doen en plezier te maken op vrijdagavond? Je bent van harte welkom om vrijblijvend bij ons te komen oefenen. Op vrijdagavond 11 oktober hebben we een vriendjes- en vriendinnetjesavond. Je kunt dan sowieso alvast eens komen kijken!

   

  Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via bevers@thomas-more.nl of via tel. 06-28754764 (Stefan Verwijmeren).

  Dinsdag 01 oktober 2019
  PrinsenbeekScouting Thomas Morebeverskinderen
  (Foto's: Scouting Thomas-More)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.