Groenrijk kerst 2021
 1. Volle zaal lacht om Christels zelfspot

  Eindelijk was de grote zaal van De Drie Linden in Prinsenbeek weer eens helemaal gevuld. Een kleine 350 toeschouwers genoten hier zaterdagavond van de theatershow ‘Zijn daar nog vragen over’ van de Brabantse cabaretière Christel de Laat.
  • (Foto: Stichting De Drie Linden)
  • (Foto: Stichting De Drie Linden)

  Het was een voorstelling vol zelfspot, waarin het vooral draaide om lichamelijke ongemakken. Een presentatie waarbij Christel de Laat weinig schuwde, bleek meteen al bij haar entree op het podium in tutu. De toon was gezet; dit was de start van een avondje lachen. Want of het daarna nog ging over de paskamer in een lingeriezaak, een ritje in de tram met moeder of het laatste taboe, de zaal had er duidelijk plezier in.

   

  En ze stak de draak met verschillende van haar gasten. De show was interactief door de vragen uit de zaal die de cabaretière tussendoor behandelde. Over haar gage of de lekkerste frikandellentaart, geen vraag bleef onbeantwoord. Elke vragensteller kon wel rekenen op een gevatte opmerking.

   

  Eigenlijk zou de Christel de Laat in Prinsenbeek op het podium staan met haar nieuwe show ‘Hoe dan?!’, maar omdat ze ziek was geweest, was die nog net niet gereed, vertelde ze. Haar publiek had er geen moeite mee. Voor veel aanwezigen betekent dat immer nog een avondje lachen, want op 1 oktober 2022 komt ze terug.

   

  Bij Stichting De Drie Linden kijken ze terug op een geslaagde activiteit. ,,Wij zijn zeer tevreden’’, aldus Toine Kleemans. ,,We hebben veel complimenten gekregen.’’ Het liep goed met de ontvangst met coronacontrole, de begeleiding naar de stoelen en de samenkomst aan de bar, was de ervaring. ,,Het was voor ons én voor de kastelein een mooie avond.’’

   

  Stichting De Drie Linden organiseert al enige jaren cabaretvoorstellingen in de toneelzaal. De stichting wil op korte termijn weer een aantal nieuwe cabaretvoorstellingen presenteren.

  Zondag 03 oktober 2021
  PrinsenbeekcabaretChristel de LaatDe Drie Linden
  • (Foto: Stichting De Drie Linden)
  • (Foto: Stichting De Drie Linden)
  0
  Reacties