Groenrijk zomergoed
  1. Volgende fase werk Markt

    ‘De eerste mijlpaal bij de herinrichting van de Markt in Prinsenbeek is bereikt; het noordelijk deel van de parkeerplaats is gereed en wordt vanaf aanstaande dinsdag in gebruik genomen. Dan start ook fase 4.’ Dit meldt aannemingsbedrijf Van den Elshout & de Bont. ,,Vanaf dinsdag 7 mei is de kruising Kapelstraat-Markt-Beeksestraat weer open’’, aldus werkvoorbereider Ricardo Beckers.
    • (Foto: De BouwApp)
    (Foto: De BouwApp)

    ,,Fase 3, Markt richting Valdijk, is nog afgesloten tot en met 7 juni.’’ Half juni moeten fasen 1 en 2 en de doorgaande weg tussen Beeksestraat en Groenstraat gereed zijn.

     

    De werkzaamheden verlopen volgens Beckers volgens planning. ,,We starten op dinsdag 7 mei om 07.00 uur met fase 4. Deze fase duurt volgens planning tot en met 14 juni.''

     

    Fase 4 betreft het middengedeelte van het parkeerterrein en het Trouwlaantje. Hier wordt de bestaande verharding opgenomen en wordt een nieuw hemelwaterriool aangebracht. Het middengedeelte van het parkeerterrein wordt hiervoor volledig afgezet. De aannemer verzoekt daarom om vanaf maandag niet meer op dit stuk te parkeren.

     

    Tijdelijke straatstenen

    Wat betreft de straatstenen zijn er leveringsproblemen. Daarom wordt de rijbaan van de Markt tot en met huisnummer 23 en verbindingsweg west tijdelijk bestraat met oude straatstenen uit de Markt. Deze zullen op een later tijdstip, als de gehele werk gereed is, worden vervangen door definitieve bestrating. Zo kan ook de uitloop van de werkzaamheden in fase 1 worden beperkt tot enkele dagen.

     

    Mensen die het direct aangaat worden steeds voorafgaand aan een nieuwe fase per brief op de hoogte gesteld. Verder is er ‘De BouwApp’, waarop het project kan worden gevolgd. En elke donderdagmiddag is er vanaf 15.00 uur een inloopspreekuur in de bouwkeet die voor de appartementen aan de noordzijde van de Markt staat. Verder kunnen mensen met vragen of opmerkingen reageren via marktprinsenbeek@elshoutendebont.nl. Voor calamiteiten buiten werktijden kan men contact opnemen via tel. 06-15 61 16 20. Voor een eerder bericht: klik hier.

    Vrijdag 03 mei 2019
    PrinsenbeekMarktherinrichtingVan den Elshout & de Bont Waalwijk
    • (Foto: De BouwApp)
    (Foto: De BouwApp)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties