1. Vijfde Beekse Masters bij Albatross

  Vijfde Beekse Masters bij Albatross
  Golfvereniging Albatross in Prinsenbeek organiseert op zondag 7 juli voor de vijfde keer de Beekse Masters, ofwel de Prinsenbeekse golfkampioenschappen. De inschrijving staat dit jaar open voor alle leden van Albatross en niet-leden uit de 'Baronie van Breda'.

  Door Cor Oomen

  Voorwaarde is dat ze ouder zijn dan 16 jaar en in het bezit van een GVB. 

   

  Het maximum aantal deelnemers bedraagt 88. Het maximum aantal leden zal 68 bedragen. Niet leden moeten afkomstig zijn uit de ‘Baronie van Breda’. Indien bij een van de categorieën dat maximum niet wordt gehaald, zal het aantal worden aangevuld uit de andere categorie. Inschrijving leden sluit op 23 juni 2019.

   

  Het Beekse kampioenschap gaat over 18 holes en is een zogeheten individuele stableford wedstrijd, non-qualifying. Het inschrijfgeld bedraagt voor leden €5, niet-leden betalen €15.

   

  Er is een ochtend- en een middagsessie van elk maximaal 44 deelnemers met twee handicapcategorieën (0 tot 18.0 en 18.0 tot 36.0). De ochtendwedstrijd begint om 08:00 uur, de middagsessie om 13:30 uur. Deelnemers kunnen kenbaar maken of zij vroeg (ochtend) of laat (middag) willen spelen.

   

  De prijsuitreiking is aan het eind van de middag. Tegen betaling (€20) kan aansluitend worden genoten van een barbecue op het terras van Albatross. Bij het inschrijven op de site van Albatross kan dit kenbaar gemaakt worden (gebruik horeca).

   

  Inschrijven kan via de site van golfvereniging Albatross, klik hier. Niet-leden kunnen een email sturen naar beeksemasters@gmail.com.

  Donderdag 30 mei 2019
  PrinsenbeekgolfAlbatross
  Vijfde Beekse Masters bij Albatross
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.