1. Verkoop kaarten Piepers, Kreezie en kindermiddag

  Verkoop kaarten Piepers, Kreezie en kindermiddag
  Op drie momenten worden er passe-partout toegangsbewijzen verkocht voor de jeugdfeesten en kaartjes voor de kindermiddag tijdens carnaval en in Boemeldonck. Dat is op donderdagavond 7 februari voor leden van de ‘Club van 111’ en op de zaterdagen 9 en 16 februari voor alle andere belangstellenden.

  Door BAK van Boemeldonck

  Op donderdagavond 7 februari tussen 19.00 en 20.00 uur is er een mogelijkheid voor de leden van de ‘Club van 111’ om kaartjes te kopen voor het Piepersbal, Kreezie Karnaval en de kindermiddag op carnavalsmaandag. Dit gebeurt bij De Drie Linden. Bij deze uitgiftemogelijkheid gelden dezelfde spelregels als bij de twee uitgiftedagen 9 en 16 februari. De uitgifteavond is alleen voor de leden van de ‘Club van 111’. 

   

  Op 9 en 16 februari

  Zorg dat u goed voorbereid met BAK-kaart en legitimatie (voor beide feesten) op tijd aanwezig bent voor de verkoop van de kaarten voor het Piepersbal en  Kreezie Karnaval. De verkoop is bij Marktzicht op zaterdag 9 en 16 februari tussen 09.30 en 11.00 uur. Op vertoon van een BAK-kaart (ter plaatse nog te koop voor 11 euro) is het mogelijk om toegangskaarten voor het Piepersbal en/of het Kreezie Karnaval te kopen. Een toegangskaart is geldig voor 4 dagen en kost 10 euro per stuk.

   

  Kaartjes voor de kindermiddag kosten 2 euro per stuk. Hiervoor is geen BAK-kaart nodig.

   

  BAK-kaart

  De BAK-kaart is gezinsgebonden. Dit betekent dat per BAK-kaart door één gezin toegangskaarten gekocht kunnen worden. Legitimatie per persoon is verplicht. Wanneer een persoon niet tot het gezin behoort, kan er geen toegangskaart worden aangeschaft. Hij of zij maakt deel uit van een ander gezin en zal een eigen BAK-kaart moeten kopen.

   

  Het Piepersbal is toegankelijk voor kinderen vanaf groep 4 tot en met  groep 8 en het Kreezie Karnaval voor kinderen vanaf groep 8 tot en met 15 jaar. Tijdens de karnavalsdagen kost een kaart aan de deur voor het Piepersbal €6,00 en voor het Kreezie Karnaval €7,00 per avond.

   

  Legitimatie

  Om toegang tot het Kreezie Karnaval te krijgen is legitimatie door middel van bijvoorbeeld een schoolpas verplicht.  Karnavalskleding tijdens beide feesten is verplicht. Sport- en legerkleding bijvoorbeeld wordt niet aangemerkt als karnavalskleding.

   

  Kinderen die in groep 8 zitten mogen dus naar beide feesten. Echter moeten ze dan wel beschikken over een ‘legitimaosiepasje’ dat ze op school krijgen. Kinderen die in groep 8 zitten op een school buiten Prinsenbeek dienen voor zo’n pasje contact op te nemen met Nancy Giesbergen (nancygiesbergen@gmail.com).

  Vrijdag 25 januari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckkinderenjeugd
  Verkoop kaarten Piepers, Kreezie en kindermiddag
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.