1. Verbouwing Marktzicht bijna klaar

  Verbouwing Marktzicht bijna klaar
  Zaal Marktzicht is de afgelopen weken compleet verbouwd; de werkzaamheden zijn intussen in de laatste fase beland, vertelt Winny van Dongen van de Prinsenbeekse horecagelegenheid, die iedereen uitnodigt om het resultaat te komen kijken op zondag 18 augustus.

  Het begint nu op te schieten. Op dit moment zijn ze bezig met de lampen en de tafels en stoelen. Winny is content met het resultaat. ,,Een eigentijdse, industriële look, met veel staal en hout, en kleurtjes. Met houten tafels en leren, comfortabele stoelen. ,,We zijn er erg blij mee; het is heel geslaagd.’’

   

  Behalve een nieuwe look betekent de verbouwde zaal ook een oplossing voor het capaciteitsprobleem van restaurant Pasta &. De zaalfunctie blijft weliswaar behouden, maar wel met de mogelijkheid dat mensen er ook voor bijvoorbeeld een familiediner terecht kunnen, in een vergelijkbare sfeer als in het cafégedeelte. Met dezelfde inrichting en uitstraling moet het makkelijk worden om onderling ruimtes te wisselen. Het wordt een ruimte voor allerhande gelegenheden, waar ook in informele sfeer kan worden geborreld en een high wine of een proeverij kan plaatsvinden. Met de mogelijkheid om eenvoudig ook buiten erbij te betrekken.

   

  De familie Van Dongen nodigt iedereen die belangstelling heeft uit om het resultaat te komen bekijken. Zondag 18 augustus tussen 16.00 en 18.00 uur verwelkomen ze hun gasten met een hapje en een drankje.

  Vrijdag 02 augustus 2019
  PrinsenbeekMarktzichtverbouwingzaalcaférestaurant
  Verbouwing Marktzicht bijna klaar
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.