Groenrijk 728 100920
 1. Veel belangstelling voor spelletjestafel

  De afgelopen vrijdag bij het Keniawinkeltje neergezette tafel met spelletjes, puzzels, boeken en knutselspullen voorziet in een behoefte, zo blijkt. In een paar dagen tijd had die al 85 euro opgebracht voor het Keniaproject, terwijl de prijzen toch bescheiden zijn.
  Veel belangstelling voor spelletjestafel

  Door Ria Bekkers

  Wat een bizarre tijd. Alles is anders, ook in de Groenstraat. Geen wapperende Keniaanse vlag op vrijdag en zaterdag. Geen drukte van kopers en brengers, buurtende vrijwilligers en bezoekers……

   

  Maar wel veel thuiszitters die tijd hebben om te lezen en spelletjes te doen. En wij hebben heel veel van dat spul. Daarom staat er vanaf vorige week een tafel buiten, van maandag tot en met zaterdag, met leesboeken, spelletjes en knutselspullen. Zolang we voorraad hebben vullen we het aan.

   

  Maar mocht u zelf nog spelletjes of handenarbeidspullen hebben, leg het erbij. En kom langs om even te snuffelen op onze mini-markt. De kinderen hoeven  zich niet te vervelen, en ook u niet!

   

  Een vergoeding voor het project kan in de brievenbus. Afgelopen weekend bracht dit al 85,50 euro op voor het project. Geweldig toch!  We gaan door…..

  Woensdag 25 maart 2020
  PrinsenbeekKeniawinkeltjecoronavirusspelletjespuzzelsboekenhandwerkspullen
  Veel belangstelling voor spelletjestafel
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.