groenrijk herfst 2022 728
 1. Veel belangstelling voor ‘Prinsenbeek BinnensteBuiten’

  Er is veel belangstelling voor ‘Prinsenbeek BinnensteBuiten’ in De Drie Linden eind september. Dit meldt initiatiefnemer Heemkundekring Op de Beek die het multimediaspektakel organiseert bij gelegenheid van het vijfentwintigjarig bestaan van de vereniging.

  Door Heemkundekring Op de Beek

  ‘Prinsenbeek BinnensteBuiten vertelt het verhaal van de Beek op een 16m² groot led-scherm. Het evenement vindt plaats in de Jumbo Miegielsen-zaal van De Drie Linden, op zaterdag 24 september om 19.30 uur en op zondag 25 september om 14.00 en 19.30 uur. Voor de trailer klik hier.

   

  De dynamiek straalt ervan af, zoals de voorbereidingen voor dit multi-mediaspektakel laten zien. Er zijn al heel veel opnames gemaakt van niet alleen allerlei verenigingen en gebouwen, maar ook van de gewone Bekenaar. Want die is belangrijk voor het verhaal van de Beek. Misschien komt u ook nog wel in beeld.

   

  In het mediaspektakel draait het om de ontwikkeling in de loop der eeuwen en alle facetten die hebben bijgedragen aan de vorming van de huidige Beekse samenleving. Aan de hand van foto’s en films wordt een en ander op een dynamische wijze op een groot led-scherm, met passende licht- en geluidseffecten, in beeld gebracht.

   

  Maar het spektakel omvat niet alleen film. Er is ook toepasselijke muziek, zang en dans, uitgevoerd door plaatselijke acteurs, muzikanten, zangers en dansers. Betrokken zijn onder andere Jump Dance Factory, Musicalster Richard Spijkers, Bart Donkers, Corné Pas, Musical Academy Breda, De Muzieketeers, Leon Nagelkerke, Lieke de Beer, Gitaargroep Jan Naalden en Beekse Smart.

   

  Als u lid bent of wordt van Heemkundekring Op de Beek kunt u gratis kaarten afhalen (twee per lidmaatschap). Toegangskaarten voor niet-leden kosten € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij:

  * Winkel Stijlvol/Stoer (Patricia van Gils), Groenstraat 15, Prinsenbeek;

  * Iedere woensdag (13.30 tot 16.00 uur) De Zilverberk, Schoolstraat 9, Prinsenbeek;

  * Museum de Rijf, Brielsedreef 39a, Prinsenbeek, op zondagen 7 augustus en 4 september (13.30- 16.30 uur).

  Zaterdag 06 augustus 2022
  PrinsenbeekPrinsenbeek BinnensteBuitenmediaspektakelheemkundekring op de beek
  0
  Reacties