Groenrijk 72 111120
 1. Extra aandacht voor tennisjeugd

  Tennisvereniging Prinsenbeek gaat zich extra inspannen voor de jeugd van de club. Binnen het bestuur gaat Anouk Biemans zich hier sterk voor maken. Dit meldde het bestuur van TV Prinsenbeek tijdens de algemene vergadering donderdag in het paviljoen op Sportpark De Heikant.
  (Foto's: Facebook, TV Prinsenbeek)

  Ander punt van aandacht is het aantrekkelijk houden van de bijna 900 leden tellende vereniging voor mensen die er sinds enkele seizoenen spelen. Om deze tennissers met elkaar en andere leden in contact te brengen en leuke groepen te laten vormen, wordt onder meer gekeken naar een club-app, een soort van ‘tennis-Tinder’.

   

  Ook besprak het clubbestuur een verhoging van de contributie, vooral nodig vanwege de toegenomen kosten voor energie. Het bestuur zelf gaat, waar mogelijk, nog snoeien in andere kosten.

   

  Prinsenbeker

  Tijdens de ledenvergadering werden nog twee mensen speciaal in het zonnetje gezet. Zo kreeg Jolanda van Loon de Prinsenbeker uit handen van voorzitter Harry Baan, voor haar haar werk voor de ledenadministratie. De beker gaat elk jaar naar iemand die veel tijd in de club stop en dit werk vooral op de achtergrond verricht.

   

  Aldert van Meurs, die al 47 jaar lang vele vrijwilligersactiviteiten voor zijn rekening neemt, kreeg een eigen straatje. Het pad vanaf het paviljoen naar de tennishal heet voortaan het Alders van Meurs Laantje.

  Zaterdag 23 maart 2019
  PrinsenbeektennisTV prinsenbeek
  (Foto's: Facebook, TV Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.