Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Valentijnsactie 'Blind date with a book'

  Bezoekers van Boekendonck kunnen een feestelijk ingepakt boek-cadeautje ophalen. Om hiermee iemand uit hun omgeving te verrassen op 14 februari, als het weer Valentijnsdag is.

  Door Marjan van der Laken

  Om ook vast in uw agenda te noteren: Dinsdag 14 maart en woensdag 26 april (aanvang 14.15 uur) organiseert Boekendonck samen met de salonbibliotheek een tweetal interessante lezingen. De entree is gratis. Koffie en thee kosten € 1,50. Aanmelding telefonisch, per mail of persoonlijk tijdens onze openingstijden.

  • Jan Korebrits volgt in zijn lezing de geschiedenis van de Bredase Begijnen (14/3).
  • Hans de Vaan vertelt allerlei wetenswaardigheden over het rioolstelsel in Breda, onder de titel 'Het Oude Vestriool & de erfgenamen', waarbij allerlei historische verhalen aan bod komen. (26/4).

  U kunt zich van een plaatsje verzekeren door uw komst alvast aan te melden bij Boekendonck.

   

  Voorleesochtend

  De voorleesochtend voor de peuters van de Kober-groep op 3 februari tijdens de Nationale Voorleeesdagen was een succes. Er werd ademloos geluisterd naar het verhaal, er werd gepuzzeld en rondgekeken bij de kinderboeken. En er was iets lekkers. De foto's spreken voor zich.

   

   

  Onze openingstijden 

  Boekendonck is van maandag tot en met donderdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Markt 5A (aparte zij-ingang bij Hagedonk), tel. 088-1172908, boekendonck@outlook.com. Boekendonck is ook te vinden op Facebook, Instagram en www.boekendonck.nl

  Woensdag 08 februari 2023
  PrinsenbeekBoekendonckbibliotheek
  0
  [nexturl]
  Reacties