Groenrijk 728 100920
 1. Vaardigheden badmeesters opgefrist

  De vrijwillige badmeesters van Zwembad De Kuil in Prinsenbeek hebben dinsdagavond een opfriscursus gekregen. Bij de Prinsenbeekse natuurplas werden basiskennis en -vaardigheden van het badmeestersvak bijgespijkerd.
  (Foto's: Mireille van den Enden)

  De enthousiaste deelnemers kregen instructie van Jan Visser. Tijdens de training kwamen uiteenlopende benodigde aspecten van het badmeestersvak aan de orde, zoals calamiteiten- en toezichtplannen, zwemvaardigheidseisen, gebruik van het materiaal, omgang met onverwachte omstandigheden, veilige gastvrijheid en niet in de laatste plaats algemene praktische reddingsvaardigheden. Onder toeziend oog - en met hulp van - diverse leden van bestuur en werkgroep De Kuil gingen de deelnemers er enthousiast tegenaan. Waarbij ze het steeds kouder wordende water voor lief namen. 

   

  Na het zomerseizoen wordt de training voortgezet met meer verdieping voor geïnteresseerde badmeesters. Mocht je ook geïnteresseerd zijn in een vrijwilligersrol als badmeester. Neem dan contact op via badmeesters@dekuilprinsenbeek.nl.

  Woensdag 05 augustus 2020
  PrinsenbeekZwembad De Kuilbadmeestercursus
  (Foto's: Mireille van den Enden)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.