Groenrijk 728 voorjaar
 1. Triatlon bij De Kuil

  Bij zwembad De Kuil in Prinsenbeek staat op zondag 30 mei 2021 de eerste Fit Forward Triatlon (1/8e) op het programma. triatlontrainer Patricia van Dun van Fit Forward in Breda organiseert het evenement. Zij is nog op zoek naar helpende handen.
  Triatlon bij De Kuil
  (Archieffoto)

  Door Patricia van Dun

  Een triatlon bestaat uit 3 onderdelen, namelijk: zwemmen, fietsen en hardlopen. Er zijn verschillende categorieën: jeugd, volwassen individueel en teamtriatlon.

   

  Voor de teams en volwassenen is de afstand: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen  en 5 kilometer lopen. Voor de kinderen is dit 100 meter zwemmen, 5 kilometer fietsen en 1 kilometer lopen.

   

  De voorlopige start is: 9.00 uur kinderen, 10.00 uur volwassenen individueel en 10.10 uur volwassenen teams.

   

  Hulp

  Om deze triatlon in goede banen te leiden, vragen we de hulp van bewoners van Prinsenbeek. Naast deelnemers zoeken we verkeersregelaars en vrijwilligers om deze triatlon tot een succes te maken. Wie kent Prinsenbeek het best, dat zijn tenslotte de bewoners.  Er zijn mensen nodig in de voorbereiding, opbouw, tijdens en na de race. De gehele triatlon duurt van 9.00 tot uiterlijk 12.00 uur. Het op- en afbouwen van 6.00 tot uiterlijk 14.00 uur.

   

  Dus: Ben jij die verkeersregelaar met geldige papieren om het verkeer te regelen tijdens dit evenement? Heb jij zin en tijd om vrijwilliger te zijn bij dit evenement en de deelnemers te ondersteunen bij het volbrengen van hun sportieve prestatie? Heb jij een bedrijf met een product of dienst waarmee je deze triatlon wilt ondersteunen? Meld je dan aan via: info@fit-forward.nl.

   

  Aanmelden

  Wil je graag deelnemen? Dat kan, zowel als kind of individueel als in teamverband. De teams kunnen bestaan uit vrienden of collega’s die samen willen strijden tegen andere teams. Heb je een sportief kind vanaf 8 jaar, laat hem of haar dan ook deelnemen. Aanmelden kan via https://www.fit-forward-triatlon.nl/inschrijven.

   

  Kijk voor meer informatie op: www.fit-forward.nl. Laten we er met zijn allen een geslaagde editie van maken.

  Donderdag 05 maart 2020
  Prinsenbeektriatlonzwembad De Kuil
  Triatlon bij De Kuil
  (Archieffoto)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.