1. Training ‘Work/Life Balance’

  François Olsthoorn uit Prinsenbeek verzorgt een interactieve training voor 25- tot 45-jarigen over het nastreven van balans in het leven op basis van prioriteiten. De eerste van drie avonden van deze training ‘Work/Life Balance’ is woensdag 25 september om 20.15 uur in Het Kruispunt in Prinsenbeek.
  Training ‘Work/Life Balance’
  (Foto: Evelyn Quaak-Kloet)

  Door Het Kruispunt

  Hoe balanceer je tussen alle prioriteiten in je leven? Hoe geef ik het maximale in mijn werk, en houd ik tijd over voor andere belangrijke zaken in mijn leven? Hoe combineer ik een (jong) gezin met werk? En is er ook nog tijd voor zingeving en kerk?

   

  François Olsthoorn heeft een leidinggevende functie in bedrijfsleven, is vader en kerkelijk actief. Hij verzorgt de training en geeft praktische tips.

   

  Verdiepingsprogramma

  Deze cursus van drie avonden is onderdeel van het open aanbod in het verdiepingsprogramma van de Protestantse gemeente Het Kruispunt in Prinsenbeek, voor mensen tussen de 25-45 jaar die zich door het thema aangesproken voelen. Voor vragen en opgave kun je een email sturen naar François: voorzitter@hetkruispunt.org. Zie ook www.hetkruispunt.org.

  Maandag 23 september 2019
  PrinsenbeekkerkHet Kruispuntprotestantse gemeentecursusbalans
  Training ‘Work/Life Balance’
  (Foto: Evelyn Quaak-Kloet)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.