Groenrijk Pasen
  1. Tekeningen René Domstorff op expo

    René Domstorff uit Prinsenbeek exposeert komende zaterdag 31 oktober en zondag 1 november samen met anderen in De Gehoorzaal in Den Dolder. Kennis schilder Cox Koppenol uit Zeist had hem gevraagd om hier zijn tekeningen te tonen.
    • (Foto: René Domstorff)

    René Domstorff is tekenaar en cartoonist. Zijn tekeningen zijn kleurrijk, fantasievol en nodigen uit om te blijven kijken. Kinderdagverblijven, slaapkamers en kinderhoeken in de breedste zin van het woord komen ermee tot leven. Maar ook bijvoorbeeld de Boemeldonckversie van het Monopolyspel en de Bouwschuurpuzzel zijn van zijn hand. Dit weekend worden verschillende thema’s getoond zoals een happy kitchen, onderwaterwereld en de dromenmaker. Potlood en computer zijn zijn gereedschappen.

     

    Cox Koppenol is schilder en exposeert dit weekend impressionistische schilderijen, waarbij bloemen en natuur haar voornaamste inspiratiebronnen zijn. Jan en Tom Dijkstra tonen beeldhouwwerken in verschillende steensoorten. Zij gaan vaak uit van diervormen en het menselijk lichaam.

     

    Vanwege de coronamaatregelen en beperkt reisadvies heeft Domstorff niet veel ruchtbaarheid aan de expositie gegeven. Voor degenen die toch graag willen gaan kijken; de ruimte is geheel coronaproof ingericht.

    Vrijdag 30 oktober 2020
    Prinsenbeekexpositietekeningenschilderbeelhouwen
    • (Foto: René Domstorff)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties