1. Tekencursus Prinsenbeekse Bezige Bijen

  De Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) start op maandag 30 september voor de tweede keer een tekencursus van tien lessen. Deelname staat open voor leden van de PBB.
  Tekencursus Prinsenbeekse Bezige Bijen
  (Foto: Carlos Staelens)

  In de lessen worden de grondbeginselen van het tekenen behandeld, zoals contouren, het meten van verhoudingen, perspectief, toonwaarde, textuur, compositie, contrasten en expressie. Docent Toine Brosens behandelt per onderwerp de theorie, waarna de groep van start gaat met de gezamenlijke opdrachten. De resultaten worden in de groep besproken.

   

  De PBB is een club voor senioren die actief met hun handen willen werken. Het is een stichting die moet bijdragen aan het welzijn van ouderen. De PBB omvat ook een Repair Café, mini-klusgroep, dorpswerkplaats en een fotoclub.

   

  Lidmaatschap van de Prinsenbeekse Bezige Bijen kost 25 euro per jaar. De deelnemers aan de tekencursus betalen daarnaast gezamenlijk de huurprijs van de werkruimte; voor tien lessen is dat circa 25 euro. Belangstellenden kunnen contact opnemen met voorzitter PBB Carlos Staelens, via tel. 06-36531837 of cestaelens@ziggo.nl.

  Dinsdag 06 augustus 2019
  PrinsenbeekPrinsenbeekse Bezige Bijenouderenseniorentekencursus
  Tekencursus Prinsenbeekse Bezige Bijen
  (Foto: Carlos Staelens)
  Reacties