1. Start verkoop appartementen Vijverstraat

  Start verkoop appartementen Vijverstraat
  (Foto: Van der Sande Nieuwbouwmakelaars)
  Op de voormalige locatie van het Michaël College aan de Vijverstraat te Prinsenbeek ontwikkelt Maas-Jacobs het plan ‘Prinsenrijck’. De verkoop van de 28 appartementen start op woensdag 24 april.

  Die dag zijn belangstellenden tussen 17.00 en 19.00 uur welkom in de aula van het voormalige Michaël College aan de Vijverstraat 1 te Prinsenbeek. Er is uitgebreide projectinformatie over de koopappartementen beschikbaar. Dan start tevens de verkoopprocedure en inschrijftermijn om in aanmerking te komen voor één van de appartementen. Er is nog geen informatie over de acht huurappartementen beschikbaar.

   

  Het plan van Maas-Jacobs Bouwbedrijf B.V. uit Zundert bestaat uit 36 appartementen, waarvan 28 koopappartementen, variërend van circa 82 tot circa 124 m2, en acht sociale huurwoningen. De appartementen kosten vanaf 279.000 v.o.n. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats op het achtergelegen terrein en een eigen berging.

   

  De verkoop van de appartementen wordt verzorgd door KIN Makelaars en Van der Sande Nieuwbouwmakelaars uit Breda. Voor meer informatie: klik hier.

  Vrijdag 12 april 2019
  PrinsenbeekPrinsenrijckappartementennieuwbouwMaas-Jacobs
  Start verkoop appartementen Vijverstraat
  (Foto: Van der Sande Nieuwbouwmakelaars)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.