1. Schoollokaal Keniaproject in gebruik

  ,,Het schoollokaal dat we gingen bouwen van de opbrengst van de Brocante Markt in 2021 is klaar en meteen in gebruik genomen’’, meldt Ria Bekkers van het kenia Scholingsproject Prinsenbeek. ,,De feestelijke opening is uitgesteld tot onze komst, hopelijk in het najaar. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.’’
  (Foto's: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)

  Door Ria Bekkers

  En meteen een oproep om weer naar onze Brocante Markt te komen, want we hopen met de opbrengst weer een andere school te kunnen helpen. Dus noteer: 25 en 26 juni, Brocante Markt in De Nispenhoeve, Beeksestraat 76 in Prinsenbeek.

   

  Anton en Mariet Aarts hebben op de open dag bij moestuinvereniging Krekwakwou afgelopen zaterdag allerlei plantjes verkocht. Ze hebben de opbrengst van 50 euro inmiddels gedoneerd. We zijn blij met het bedrag en het attente gebaar; dat zijn onze vitamientjes. En wat over was aan plantjes  kunnen we vanaf vrijdag verkopen in ons Keniawinkeltje.

   

  Carnaval

  Het voelde wel vreemd aan, maar we hebben toch ook de spullen voor carnaval weer uit de opslag gehaald. Dus vanaf nu hopen we dat we u in het Keniawinkeltje ook een beetje in de carnavalssfeer kunnen brengen.

   

  Het Keniawinkeltje aan de Groenstraat 42, geopend op vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur, verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia. Buiten is ook een snuffelhoek die altijd toegankelijk is. Hier kunt u zelf de prijs bepalen en de bijdrage in de witte brievenbus doen. Spullen brengen kan tijdens de openingstijden, ook op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur en na telefonische afspraak via tel. 06-27266702. www.keniascholingsproject.nl

  Donderdag 19 mei 2022
  (Foto's: Kenia Scholingsproject Prinsenbeek)
  0
  [nexturl]
  Reacties