1. Samensprong steunt Alpe d’HuZes

  • (Foto: www,opgevenisgeenoptie.nl)
  Gymnastiekvereniging De Samensprong houdt op zondag 19 mei de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit is bij uitstek hét moment voor de kinderen om aan familieleden te laten zien hoe goed ze alle turnonderdelen al beheersen. Eén van de vaders die komt kijken is Michael Kops, die al anderhalf jaar tegen kanker strijdt.

  Door De Samensprong

  Ondanks dat deze ziekte bij hem niet te genezen is, knokt hij om zijn dochter nog zoveel mogelijk wedstrijden te zien turnen. Om deze knokpartij ook symbolisch aan te gaan, heeft Michael besloten om samen met twee teams mee te doen aan Alpe d’HuZes. Tijdens dit evenement proberen fietsers, hardlopers en wandelaars zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. En dit is nog steeds heel hard nodig.

   

  De Samensprong vindt dit bewonderingswaardig en wil Michael dan ook graag steunen met deze actie. Tijdens de clubkampioenschappen zal er een collectebus aanwezig zijn. Daarnaast zal er wat lekkers te koop zijn, waarvan de opbrengst ook geheel ten goede komt aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding. Fijn als u, als bezoeker van onze clubkampioenschappen, hieraan een kleine bijdrage zou willen leveren.

   

  Overigens, in de maand mei kunt u bij Albert Heijn Prinsenbeek ook uw emballagebon doneren aan de Alpe d’HuZes-actie van Michael! Voor meer informatie: klik hier.

  Zaterdag 04 mei 2019
  PrinsenbeekDe SamensprongturnenclubkampioenschappenAlpe d'HuZesKWF Kankerbestrijding
  • (Foto: www,opgevenisgeenoptie.nl)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.