Groenrijk 728 augustus
 1. Ruim 200 zwemmers aangemeld voor Swim to Fight Cancer

  Ruim tweehonderd deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer Breda in zwembad De Kuil in Prinsenbeek op 12 september. Ook burgemeester Paul Depla heeft laten weten mee te doen, meldt BredaVandaag.nl.
  Ruim 200 zwemmers aangemeld voor Swim to Fight Cancer

  Voor de tweede editie van Swim to Fight Cancer hebben nu bijna 3.700 donateurs in totaal bijna 60.000 euro opgehaald voor onderzoek naar kanker.  

   

  De Gemeente Breda en Jumbo Breda Breed zijn hoofdsponsor van dit evenement. Omdat het nu in Prinsenbeek is geeft Jumbo Miegielsen er extra aandacht aan. Dit in de vorm van aankleding van De Kuil en het inzamelen van geld voor dit goede doel. Hiervoor is een donatielink gemaakt: klik hier.  

   

  Met bijna 600 zwemmers is er tijdens de eerste editie in 2019 een donatiebedrag van ruim 350.000 euro opgehaald. Door corona ging het evenement in 2020 niet door. Dit jaar zwemmen jong en oud op 12 september wederom voor het goede doel, met het streven zoveel mogelijk donaties op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

   

  Door de coronamaatregelen is voor de veiligheid voor deze tweede editie bij De Kuil een alternatieve locatie gekozen, omdat de binnenstad nog te onzeker is. Vorige keer was het evenement in de Haven en singels van Breda. Dit jaar is door de huidige situatie ook een beperkt aantal van 500 deelnemers welkom.

   

  Alle donaties die worden opgehaald gaan via Fight Cancer honderd procent door naar KWF kankeronderzoek. De organisatie kan dit garanderen omdat alle kosten van het evenement betaald worden uit de inschrijfgelden van deelnemers en vanuit enkele gulle en enthousiaste sponsoren en leveranciers.

   

  Wil je je inschrijven, kijk dan op de website van Swim to Fight Cancer Breda, klik hier.

   

  Dinsdag 27 juli 2021
  PrinsenbeekSwim to Fight Cancerzwembad De Kuil
  Ruim 200 zwemmers aangemeld voor Swim to Fight Cancer
  0
  Reacties