1. Rotary zoekt kandidaat voor RYLA

  Rotary zoekt kandidaat voor RYLA
  Sta je aan het begin van je managementcarrière, ben je tussen 18 en 26 jaar en durf een je een uitdaging aan? Dan kun je van 12 tot en met 14 april aanstaande meedoen aan de Rotary management-  & leiderschapsgame in Conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Rotary Prinsenbeek en Omstreken zoekt nog een geïnteresseerde kandidaat voor de RYLA.

  Door Rotary Prinsenbeek

  De RYLA (Rotary Youth Leadership Academy) is een Rotary activiteit waarbij jonge mensen gedurende een intensief weekend uitgedaagd worden om via inspanning en ontspanning hun leiderschapscapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. De RYLA is bedoeld voor enthousiaste mensen die aan het begin van hun carrière staan. Inschrijving staat open voor jonge talenten die duidelijk wat in hun mars hebben, interesse in (aspecten van) management tonen en niet bang zijn om ook met zichzelf geconfronteerd te worden. Er zijn tijdens het programma Rotary-leden aanwezig die een ondersteunende en coachende rol vervullen voor deelnemers.

   

  Rotary Club Prinsenbeek ondersteunt RYLA en biedt een gemotiveerde deelnemer uit Prinsenbeek en omstreken de kans om aan dit programma deel te nemen.  De kosten voor deze deelnemer worden door Rotary Prinsenbeek en Omstreken grotendeels gesponsord. Interesse om jezelf aan te melden? Snelheid gewenst! Mail een korte motivatie: rotaryprinsenbeek@gmail.com of bel Hans Bakker 06-53337992.

   

  Rotary Club Prinsenbeek en Omstreken steunt internationale projecten zoals ‘Polio de wereld uit’, maar onderneemt ook veel lokaleservice projecten, bijvoorbeeld een huifkarrentocht voor ouderen, de eerste jaren van WinterWonderBeek, in 2018 Heel Prinsenbeek Bakt en Bruncht en op 12 mei aanstaande de ‘Wandeltocht voor jong en oud’. Motto van Rotary International is Service above Self, daar helpen waar mensen en initiatieven een steuntje kunnen gebruiken met onze ervaring en netwerkcontacten. Ook jeugd is daarbij een belangrijke doelgroep.

  https://www.rotary.nl/d1610/clubjaar/RYLA/

  Zaterdag 23 maart 2019
  PrinsenbeekRotaryRYLAmanegementgameBovendonk
  Rotary zoekt kandidaat voor RYLA
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.