Groenrijk 728 augustus
 1. Programma feestweekend november bekend

  Van 25 tot en met 28 november is het groot feest in De Drie Linden, dan de ‘huiskamer van Prinsenbeek’. Aanleiding is het door corona in het water gevallen 55ste jubileumjaar van de BAK van Boemeldonck. Vandaag presenteren organisatoren Stichting De Drie Linden en de BAK alvast een groot deel van het programma, met activiteiten en festiviteiten voor alle Bekenaren en alle leeftijden.
  Programma feestweekend november bekend
  (Foto: Uit filmpje BAK van Boemeldonc/Stichting De Drie Linden)

  Rob Scheepers zorgt donderdag voor de aftrap van het Prinsenbeekse feestweekend. Vrijdagavond is het Goud van Oud met Hans van Aalst. Zaterdagochtend rikken met An & Jos. Ook is er een feestje bij zorgcentrum Hagedonk en wordt er een monument onthuld ter gelegenheid van 55 jaar BAK.

   

  Zaterdagavond draait DJ Lucki Luc in De Drie Linden en zijn er optredens van verschillende artiesten. Zondag is er een spectaculaire zeskamp. En een cabaretmiddag, met optredens van Hans Verbaarschot, Joep de Wildt, René Domstorff, Dirk Kouwenberg, Jaap Rutten, Erik Mulder, Berry Knapen en Peter van der Maas.

   

  Meer informatie volgt snel, beloven de organisatoren, die het programma aankondigen op facebookpagina van de BAK (klik hier) en iedereen uitnodigen om het evenement alvast in de agenda te zetten.

  Vrijdag 23 juli 2021
  PrinsenbeekfeestweekendStichting De Drie LindenBAK van Boemeldonck
  Programma feestweekend november bekend
  (Foto: Uit filmpje BAK van Boemeldonc/Stichting De Drie Linden)
  0
  Reacties