Groenrijk Pasen
  1. Prinsenbeek BinnensteBuiten naar september

    Het multimediaspektakel ‘Prinsenbeek Binnenstebuiten’ van Heemkundekring Op de Beek wordt nogmaals uitgesteld. Het zal niet eind maart plaatsvinden maar op 24 en 25 september.
    Prinsenbeek BinnensteBuiten naar september

    Door Heemkundekring Op de Beek

    In 2021 bestond Heemkundekring Op de Beek 25 jaar en dit zilveren jubileum zou oorspronkelijk in oktober van dat jaar met het multimediaspektakel ‘Prinsenbeek BinnensteBuiten’ worden gevierd. Vanwege corona werd dit evenement uitgesteld naar maart dit jaar. Maar ook dat bleek om dezelfde reden niet haalbaar. Dit najaar moet het dan toch gaan lukken.

     

    ‘Het verhaal van de Beek’

    De jubileumviering ‘Prinsenbeek BinnensteBuiten’ omvat drie spetterende shows op een 5,5 bij 3 meter groot scherm, met passende licht- en geluidseffecten in de Jumbo Miegielsen-zaal van De Drie Linden. De bedoeling is om de historie en alle facetten van het veelzijdige Prinsenbeekse leven met woord, beeld, dans en zang voor het voetlicht te brengen. De geschiedenis van ons dorp gaat iedere Prinsenbekenaar aan en daarom is het evenement voor iedereen toegankelijk. De kaartverkoop start binnenkort.

    Vrijdag 11 maart 2022
    PrinsenbeekHeemkundekring Op de Beekjubileummedia
    Prinsenbeek BinnensteBuiten naar september
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties