Groenrijk 72 111120
 1. Nieuws

  Dinsdag 02 maart 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Hema naar pand Rabo

  Hema Prinsenbeek gaat verhuizen van de Markt 18, naar het vroegere pand van de Rabobank aan de overkant van de Loopstraat. Dit meldt communicatieadviseur Jeffrey Peerdeman van het concern.
  0
  • Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Fourniturenkraam terug op weekmarkt

   Jos van der Wijst staat vanaf vrijdag weer met zijn fourniturenkraam Riststuk.nl op de weekmarkt in Prinsenbeek. Hij was door de coronaregels tweeëneenhalve maand afwezig.
   0
   Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Anne-Marie Snel beëdigd notaris

   Kandidaat-notaris Anne-Marie Snel (52) uit Rotterdam is vanochtend door een rechter in Den Bosch beëdigd. Vanaf woensdag mag ze zich officieel notaris noemen. Sinds 1 mei vorig jaar is Snel partner bij Prinsenhof Notarissen in Prinsenbeek.
   0
  • Dinsdag 02 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe job in de rubriek vacatures op deze website. BikeBudget.nl is op zoek naar een medewerker klantenservice, als bijbaan voor een student.
   0
   Maandag 01 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   (Tekening: Architectenbureau Arend Groenewegen)

   Leden achter investering HCP

   De algemene ledenvergadering van Hockeyclub Prinsenbeek (HCP) heeft zaterdag unaniem goedkeuring gegeven aan de vernieuwingsplannen van het bestuur. Na de eerder al afgegeven financiële garantstelling door de gemeente kan er nu worden gestart met de voorbereidingen en de bouw.
   0
  • Maandag 01 maart 2021
   Reacties10 reactie(s)
   *

   Archeologen vinden oude boerderij Beeksestraat

   Bij extra archeologisch onderzoek op het achterterrein van Beeksestraat 55 is ontdekt dat er op die locatie in de dertiende of veertiende eeuw waarschijnlijk een boerderij heeft gestaan, bevestigt de gemeente. Die zou een nog wat groter terrein hebben omvat dan de locatie waar de woningbouw voor Clazina Biemanserf is gepland.
   0
   Maandag 01 maart 2021
   Reacties3 reactie(s)
   *

   Ook Prinsenbeek vlagt voor NAC

   ,,Tijdens mijn ochtendwandeling vandaag zag ik op diverse plekken in Prinsenbeek de NAC-vlag buitenhangen’’, meldt een trouwe supporter van de Bredase voetbalclub. Alle seizoenkaarthouders ontvingen de afgelopen dagen op hun woonadres zo’n vlag, buiten te hangen op wedstrijddagen. ,,Zo’n actie maakt me heel trots op ons cluppie.''
   0
  • Maandag 01 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Keniawinkeltje open op afspraak

   Het Keniawinkeltje opent de deuren van het tijdelijk onderkomen in de oude pastorie aan de Markt in Prinsenbeek. Op afspraak kan de verkoop van tweedehands spullen worden bezocht.
   0
   Maandag 01 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Paro maand langer open

   ‘Omdat de lockdown ons in zijn greep had, zijn we genoodzaakt om de winkel ook in maart nog open te stellen. We gaan vanaf woensdag 3 maart open voor een algehele opheffingsuitverkoop’, meldt Paro Mode in een nieuwsbrief. Eerder was het de bedoeling om eind februari te stoppen.
   0
  • Maandag 01 maart 2021
   Reacties0 reactie(s)

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe bijbaan in de rubriek met vacatures. Bikebudget.nl is op zoek naar vakkenvullers / orderpickers.
   0
   Zaterdag 27 februari 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Lokale cadeaukaart Beeks Bonneke

   Ondernemersvereniging Prinsenbeek (OVP) heeft een lokale cadeaukaart ontwikkeld. Dit ‘Beeks Bonneke’ is vanaf nu verkrijgbaar. Bij aanvang doen er achttien winkeliers en ondernemers in Prinsenbeek mee, maar de OVP verwacht dat dit aantal nog zal groeien.
   0