1. Poging diefstal e-bike met loper

  Poging diefstal e-bike met loper
  De eigenaresse van een e-bike was woensdagmiddag rond half vijf vermoedelijk net iets te snel terug van haar rondje boodschappen bij Albert Heijn in Prinsenbeek. Toen ze bij haar in de fietsenrekken gestalde e-bike kwam, zag ze dat iemand had geprobeerd deze mee te nemen.

  De dader had tevergeefs geprobeerd de fiets van het slot te krijgen met een loper. Die trof de vrouw nog aan in het slot.

   

  Ze was misschien vijf minuten in de winkel geweest. Toen ze buiten kwam, was daar ook een medewerker van Albert Heijn aan het opruimen. Mogelijk heeft hij de dader gestoord. De vrouw probeerde haar fiets open te maken, maar zag dat er al een soort van sleutel in het slot zat. Ze kreeg deze loper er uiteindelijk met wat duwen en trekken uit, en het lukte na even proberen om met de eigen sleutel het iets beschadigde slot weer open te krijgen.

   

  Navraag bij de fietsenmaker maakte duidelijk dat het inderdaad een loper was en dat de eigenaresse geluk heeft gehad. Ze wil anderen waarschuwen voor deze praktijken.

  Donderdag 18 juli 2019
  Prinsenbeeke-bikediefstalalbert heijn
  Poging diefstal e-bike met loper
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.