Groenrijk 728 augustus
 1. Picknickweekend in het park

  Het derde weekend van het evenement Breda Buiten in Park Over-Bos in Prinsenbeek staat in het teken van picknick. En de Beekse horeca maakt het de bezoekers gemakkelijk; ze kunnen op zaterdag en zondag lekkere picknickgerechten afhalen bij de foodtruck in het park.
  Picknickweekend in het park

  Onder het motto ‘Ik zie je daar’ organiseren de Beekse horeca en Breda Buiten vier weekenden in juli een zomers terras met hapjes, drankjes en uiteenlopende activiteiten. Komend weekend kunnen liefhebbers picknicken in het park en zich desgewenst laten verwennen door de horeca. 

   

  De picknick bestaat uit een croissantje, verse jus, een minibroodje kipfilet met pesto, een minisandwich kaas, een minisandwich hummus met rucola en avocado, mini friandise en een verse fruitsalade. Af te halen bij de foodtruck bij de vlonder. Het is de bedoeling om de dag voorafgaand aan de picknick te bestellen, klik hier. Extra bestellingen worden aan het kleedje bezorgd.

   

  Programma

   

  Vrijdag 23 juli

  14.00-15.30 uur: MuzzBuzz en het Biezonder Orkest.

  16.00-22.00 uur: VrijMiBo.

  17.00-20.00 uur: Optreden Familie de Bruyn (klik hier).

   

  Zaterdag 24 juli

  10.00 - 11.00: BOTS. Gratis bootcamp onder begeleiding van professionele instructeurs. Verzamelen bij het terras. Om te reserveren: klik hier.

  11.00 - 19.00: terras en Over-Bos Picknick. Ontdek dit meest bijzondere park van Breda. Dit weekend koop je je picknick bij het terras, trek je Park Over-Bos in en kies je je eigen mooiste picknickplek. Met een privé muziekje.

   

  Zondag 25 juli

  12.00 - 19.00: Zomerterras en picknick.

  13.00 - 14.00: Easy Yoga met MyLife. Een uurtje easy yoga met MyLife, een cadeautje, gratis, van BredaBuiten voor iedereen die Park Over-Bos wil leren kennen.

   

  Breda Buiten is onderdeel van de het maatregelenpakket van de Gemeente Breda dat als doel heeft de stad een impuls te geven in deze coronatijd. Meer informatie: klik hier.

  Dinsdag 20 juli 2021
  PrinsenbeekBreda BuitenPark Over-Boshorecapicknick
  Picknickweekend in het park
  0
  Reacties