1. PBB Repair Café zaterdag open

  De Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) zetten zaterdag 10 december de deuren van hun Repair Café in zorgcentrum Thebe Hagedonk in Prinsenbeek weer open voor publiek. Iedereen is tussen 10.00 en 12.30 uur van harte welkom.
  PBB Repair Café zaterdag open

  ‘We repareren kleine elektronica, kleine huishoudelijke apparaten, speelgoed, klokken en klein meubilair. Verder doen we lijmwerkzaamheden en verstellen en repareren we kleding. Ook geven wij desgewenst advies over het gebruik van uw smartphone of laptop’, meldt het bestuur van de Prinsenbeekse Bezige Bijen. ,,Voor een kleine vergoeding helpen wij u graag om uw kapotte spulletjes weer een nieuw leven te geven, zodat deze niet hoeven te worden weggegooid.'’

   

  Terwijl het werk wordt verricht is er koffie voor de wachtenden. Het is immers de bedoeling dat de opdrachtgevers erbij blijven, want het is in de eerste plaats een sociale aangelegenheid. Iedereen is welkom en een geldelijke bijdrage is op vrijwillige basis.

   

  Het PBB Repair Café is elke tweede zaterdag van de maand geopend. De PBB is een stichting die moet bijdragen aan het welzijn van ouderen. Ze omvat ook een mini-klusgroep, een dorpswerkplaats, een fotografie- en een teken/schilderclub.

   

  Het komende half jaar is het PBB Repair Café geopend op 14 januari, 11 februari, 11 maart, 8 april, 13 mei, 10 juni en 8 juli.

  Woensdag 07 december 2022
  PrinsenbeekRepair Caféseniorenduurzaamheid
  PBB Repair Café zaterdag open
  0
  [nexturl]
  Reacties