Groenrijk 728 sept
 1. PBB Repair Café weer van start

  De Prinsenbeekse Bezige Bijen (PBB) zetten komende zaterdag 9 oktober de deuren van hun Repair Café in zorgcentrum Thebe Hagedonk in Prinsenbeek weer open voor publiek. Iedereen kan daar dan tussen 13.30 en 16.00 uur terecht voor kleine reparaties aan onder meer speelgoed, apparatuur, kleding en computers.
  • (Archieffoto)

  Door Team PBB Repair Café

  Wij zijn blij weer aan de slag te kunnen nu de coronaregels versoepeld zijn. U kunt bij ons terecht voor het laten repareren van spulletjes die een tweede of derde leven verdienen. Bijvoorbeeld voor kleine elektronica, klein meubilair, speelgoed, klein naai- en verstelwerk en lijmwerkzaamheden. Maar ook voor advies over het gebruik van de smartphone, tablet of laptop.

   

  Samen en in overleg worden de reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Wij doen ons best om uw oude spulletjes weer te repareren, zodat ze niet hoeven te worden weggegooid. Terwijl het werk wordt verricht is er koffie voor de wachtenden. Het is immers de bedoeling dat de opdrachtgevers erbij blijven, want het is in de eerste plaats een sociale aangelegenheid.

   

  Iedereen is welkom en een geldelijke bijdrage is op vrijwillige basis. Het Repair Café is elke tweede zaterdag van de maand geopend. In 2021 is dat op 13 november en 11 december.

  Woensdag 06 oktober 2021
  PrinsenbeekRepair Café
  • (Archieffoto)
  0
  Reacties