Groenrijk 728 sept
 1. Overal in dorp deelnemers Rommelroute

  Deelname aan de Rommelroute Prinsenbeek tijdens de Nationale Burendag op 25 september blijkt ongekend populair. Intussen zijn er al 128 verkoopadressen aangemeld. De deelnemers zijn te herkennen aan de deelnameposter, die al op verschillende plekken hangt.
  (Plattegrond: Rommelroute Prinsenbeek)

  Nu hopen organisatoren Roos van der Gaag en Rosalie van den Durpel ook op veel belangstelling van kopers en kijkers die dag tussen 10.00 en 15.00 uur. Ze zijn alvast trots op het grote aantal verkoopadressen tot dusver en blij met de vele positieve reacties. ,,In bijna iedere wijk is er wel een aantal deelnemers, ook in de buitengebieden, van Overbroek tot in de Kettingdreef.’’ Rosalie en Roos hoopten bij aanvang op een deelname van zo’n zestig adressen; dit aantal is intussen al verdubbeld.

   

  Het idee is een leuke en gezonde wandel- of fietsactiviteit voor jong en oud, voor en door inwoners van Prinsenbeek, ,,Gezellig buurten, buren leren kennen en snuffelen naar tweedehands spulletjes. Van chique tot brocante, van zelfgemaakt tot leuke hebbedingetjes.''

   

  Plattegrond

  Op de facebookpagina van Rommelroute Prinsenbeek staat een plattegrond met de deelnemende verkoopadressen. Dit is geen route, want die mogen de bezoekers zelf bepalen. Een kopie van de plattegrond is op 25 september verkrijgbaar bij The Vintage Garage (Markt 16), Heertgank 15 en Hertenhoek 100.

   

  Inwoners van Prinsenbeek kunnen op zaterdag 25 september tussen 10.00 en 15.00 uur zelf tweedehands spullen verkopen vanaf hun oprit, in hun tuin of bij hun garage. Deelname is gratis. Aanmelden om ook spullen te verkopen kan tot 18 september via rommelrouteprinsenbeek@hotmail.com, onder vermelding van naam en adres.

   

  De spullen die worden verkocht, verdienen een tweede kans. Denk aan boeken, kleding, gereedschap, huishoudartikelen, speelgoed of eigen gemaakte spullen (niet commercieel). De opbrengst van wat wordt verkocht, is voor de verkopers, niet voor de organisatie of commerciële doeleinden. 

  Zaterdag 04 september 2021
  PrinsenbeekRommelroutetweedehands spullen verkoop
  (Plattegrond: Rommelroute Prinsenbeek)
  0
  Reacties