Groenrijk 728 sept
 1. 'Ouderwets' feestje bij opening Markt

  Tijdens het weekend ter gelegenheid van de opening van de Markt kan er ‘ouderwets’ een feestje worden gevierd. Dit meldt de Stichting Opening Markt Prinsenbeek, die druk bezig is met de voorbereidingen.
  'Ouderwets' feestje bij opening Markt

  Conform de huidige coronamaatregelen zal er wel gewerkt worden met een toegangscontrole. Dit betekent dat er behalve naar het ticket (CM-toegangsbewijs) ook gevraagd wordt om een coronatoegangsbewijs (gevaccineerd, getest of hersteld).

   

  Er is nog een beperkt aantal extra tickets (€18,25) beschikbaar voor zaterdag 23 oktober. Volg op zaterdag 25 september de link naar de kaartverkoop: klik hier

   

  Over het precieze aantal verkochte kaartjes voor vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober doet de organisatie geen mededelingen. Maar beide dagen zullen er meer dan duizend gasten het feestje in de tent op de Markt mee komen vieren, werd eerder bekendgemaakt. En het beloven gezellige dagen te worden, met de Beekse horeca die voor de versnaperingen zorgt, beloven de organisatoren.

   

  Het feest ter gelegenheid van de heropening van de opgeknapte Markt is enkele keren uitgesteld door corona. Maar als het straks in oktober zo ver is, is het wel een heel weekend feest in de tent op de Markt. Met op zondag 24 oktober een gezellig, gratis programma. Tijdens het 18-plusfeest in de tent op vrijdag zijn er optredens van onder andere Corry Konings, Samantha Steenwijk en Tim Hox. Zaterdag staan onder andere Tino Martin, MT Bottles en DJ Suyano op het podium. Rolf Sanchez zal niet aanwezig zijn, maar zijn duetpartner van de hit Pa Olvidarte Emma Heester treedt wel op in de tent. Zie ook Facebook Feestweekend Markt Prinsenbeek: klik hier.

  Donderdag 23 september 2021
  PrinsenbeekOpening Marktfeestweekend
  'Ouderwets' feestje bij opening Markt
  0
  Reacties