Groenrijk 728 sept
 1. Optreden Christel de Laat gaat door

  Christel de Laat staat op zaterdag 2 oktober op het podium van De Drie Linden in Prinsenbeek met haar voorstelling 'Hoe Dan?!' De voorstelling, die oorspronkelijk vorig jaar al geprogrammeerd was, kan nu eindelijk doorgaan.
  Optreden Christel de Laat gaat door
  (Foto: Stichting De Drie Linden)

  Tijdens de persconferentie van dinsdag is aangekondigd dat theatervoorstellingen onder bepaalde voorwaarden door kunnen gaan. De Drie Linden kan aan die voorwaarden voldoen.

   

  De organisatoren zijn blij dat ze iedereen kunnen verwelkomen in de Jumbo Miegielsen-zaal voor een avondje uit, om daar lekker te genieten met een lach op het gezicht.

   

  De kaartjes die toeschouwers vorig jaar al hebben gekocht, zijn gewoon geldig voor de voorstelling op 2 oktober. De zaal gaat open om 19.30 uur. De voorstelling begint om 20.30 uur. Er gelden nog wel enige beperkingen. Zo krijgen de gasten een stoel toegewezen en wordt er gecontroleerd middels de coronatoegangspas. Dat betekent dat gasten moeten aantonen (via de corona checkapp) dat ze volledig zijn gevaccineerd, dat ze corona hebben gehad of een negatief testbewijs van maximaal 24 uur oud hebben.

   

  Stichting De Drie Linden organiseert al enige jaren cabaretvoorstellingen in de toneelzaal. 'Om bekende redenen heeft dat de afgelopen tijd stil gelegen. Wij hopen op korte termijn weer een aantal mooie nieuwe cabaretvoorstellingen te kunnen presenteren’, meldt de stichting.

   

  Bent u 2 oktober toch verhinderd om te komen, neem dan contact op met Toine Kleemans (Toine.1971@icloud.com). Wij kunnen dan de mensen op de wachtlijst nog blij maken met een kaartje. Ook met overige vragen kunt u bij hem terecht.

  Woensdag 15 september 2021
  PrinsenbeekChristel de LaatoptredenDe Drie Linden
  Optreden Christel de Laat gaat door
  (Foto: Stichting De Drie Linden)
  0
  Reacties