Groenrijk zomergoed 728
 1. Open dag met oldtimers, plantjes, brocante en meer

  Oldie50 heet het initiatief van fervent liefhebber van oldtimers Michael Wauters in Prinsenbeek, die graag in contact komt met eigenaren van klassieke auto’s. Daarom houdt hij komende zaterdag 19 juni een open dag op zijn hobbybedrijf aan de Vianendreef 91. Partner Anja Rood organiseert daar tegelijk een plantjesruilmarkt.
  (Foto's: Anja Rood)

  De twee wonen sinds enkele jaren aan de Vianendreef. Wauters hoopt dat liefhebbers zaterdag ook hun oldtimers meenemen. Bij Oldie50 zijn alle voorzieningen aanwezig voor mensen die graag zelf aan hun klassieker willen sleutelen, maar daar geen ruimte of apparatuur voor hebben. Alles draait hier om de oprechte passie voor klassieke auto’s. En de naam, die verwijst naar het geboortejaar van de initiatiefnemer.

   

  ‘Kom langs en ontdek onze winkel, het museum, de garage, de collectieruimtes en de kastuin’, staat op de website www.oldie50.com. ‘In de winkel annex het museum vindt u een allegaar aan jaren 50 USA-artikelen voor de echte liefhebber, ook brocante en meer.’

   

  Plantjesruilmarkt

  Op hetzelfde terrein is zaterdag ook de plantjesruilmarkt. Iedereen is hier welkom met en voor een bijzonder stekje, bolletje, knolletje, zaadje of plantje. Verder is er een garageverkoop van rommelmarktspullen en kunnen de gasten in de kas een gratis kopje koffie of thee nuttigen; hier zijn zitjes ingericht.  

   

  Iedereen is zaterdag 19 juni tussen 10.00 en 17.30 uur welkom tijdens de open dag aan de Vianendreef 91.

  Donderdag 17 juni 2021
  Prinsenbeekplantjesoldtimers
  (Foto's: Anja Rood)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.