Groenrijk kerst 728
 1. Open avond Natuurlijk, Yoga & Ontspanning

  Natuurlijk, Yoga & Ontspanning houdt op woensdag 12 oktober een Open Avond. Iedereen die benieuwd is naar yoga, is van harte welkom bij De Groene Schakel aan de Zanddreef 31B in Prinsenbeek.
  Open avond Natuurlijk, Yoga & Ontspanning

  Door Angela Schulz

  Tijdens de gratis korte proeflessen van de open avond kun je kennismaken met de docenten en ervaren of yoga iets voor je is. Iedereen kan yoga doen, je hoeft niet ervaren of lenig te zijn en leeftijd is niet van belang. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en past je uitvoering daarop aan. Bij Natuurlijk bestaan de groepen uit maximaal 6 tot 8 personen en de leeftijd van de deelnemers varieert van circa 25 tot 75 jaar.

   

  In de lessen Yoga bewegen we op het ritme van de ademhaling. De oefeningen maken de spieren sterker en flexibeler en de gedachten stiller. In de lessen Ontspanning ligt de focus op ‘zijn’ in plaats van ‘doen’. De oefeningen helpen je naar binnen te keren en je lichaam en geest te ontspannen. We blijven langer in de houdingen, waardoor ruimte ontstaat in je bindweefsel en gewrichten.

   

  Deelnemers vertellen dat ze zich fitter en meer ontspannen voelen door de lessen en dat ze minder last hebben van klachten aan bijvoorbeeld rug of schouders. Wat yoga voor jou kan doen, ervaar je het beste zelf, dus kom vrijblijvend een keertje meedoen!

   

  Programma 12 oktober

  19.00 – 19.30 inloop

  19.30 – 20.00 proefles Yoga

  20.00 – 20.30 inloop

  20.30 – 21.00 proefles Ontspanning

  21.00 – 21.30 inloop

   

  Aanmelden

  De ruimte is beperkt, dus als je wilt meedoen aan één of beide proeflessen, dan is het fijn als je even een berichtje stuurt of belt naar Angela Schulz op 06-36360306. Voor meer informatie kijk op www.studio-natuurlijk.nl.

  Vrijdag 07 oktober 2022
  PrinsenbeekNatuurlijk Yoga en Ontspanning
  Open avond Natuurlijk, Yoga & Ontspanning
  1
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/bredase-begroting-van-755-miljoen/
  Reacties