Trined 728
 1. Vrolijk carnavalstheater jong Boemeldonck

  Niet alleen de volwassen dorpsbewoners hadden afgelopen weekend hun carnavalstheater in De Drie Linden in Prinsenbeek. De kinderen van Boemeldonck lieten zondag tijdens hun BRAK-zittingen 's ochtends en 's middags zien dat ze niet voor het oudere talent onderdoen.
  • (Foto: Anne-Marie Kleemans)
  (Foto's: BAK-hoffotograaf Mariska van Dorssen)

  Het waren twee geslaagde voorstellingen, meldt Nancy Giesbergen van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK). ,,En natuurlijk leuk dat het publiek zo verschillend is.'' Want ’s ochtends waren het de ouders en andere volwassenen die werden getrakteerd op de spetterende optredens, en ’s middags genoten de kinderen van de acts van hun leeftijdsgenootjes. De middag was weliswaar deze zonovergoten zondag niet helemaal ‘uitverkocht’, maar dat had volgens de BAK zeker geen invloed op de gezelligheid.

   

  Er was een playbackact, een optreden van grappige, kleine ‘vrouwtjes’, een dansspektakel op muziekmixen en natuurlijk stonden er ook BRAK-kletsers op het podium. Ook al het andere werk op en rondom het podium en de organisatie was volgens gebruik in handen van kinderen. Die hielpen onder meer als toneelknecht, met licht en geluid en kaartjes controleren. Verder gingen er nog toffe prijzen uit in de loterij en zorgden de enthousiaste presentatrices ervoor dat alle acts vloeiend in elkaar overliepen. Opvallend deze editie was ook de grotere inbreng van deelnemers van de leeftijd middelbare school.

  Maandag 16 mei 2022
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnavaltheaterDe drie LindenBRAK-zittingen
  • (Foto: Anne-Marie Kleemans)
  (Foto's: BAK-hoffotograaf Mariska van Dorssen)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.