Groenrijk 728 moederdag
 1. Online bingo Glitters

  Voor kleine verenigingen zoals Glitters Dance & Twirlvereniging in Prinsenbeek is het lastig om te trainen. Wel worden bij veel clubs nog allerhande activiteiten georganiseerd. Zoals de online bingo voor het goede doel van Glitters op vrijdag 14 mei en de online workouts, activiteiten waaraan ook niet-leden mee kunnen doen.
  Online bingo Glitters
  (Illustratie: Glitters Dance & Twirlvereniging)

  ,,Veel mensen zitten thuis en het is moeilijk iedere week wat leuks te bedenken. Wij hebben daarom de online bingo bedacht, waaraan iedereen kan deelnemen’’, zegt Sandra Haarbosch, oprichtster en trainster van de Glitters. De opbrengt van de bingo gaat naar de clubkas van Glitters om nieuwe initiatieven te kunnen blijven ontwikkelen en organiseren.

   

  ,,De bingo is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren zoals  Aardbeienkwekerij van de Riet uit de Haagse Beemden, Mariska fotografie uit Prinsenbeek en Twirling.com uit Barendrecht’’, aldus de organisator. ,,De sponsoren hebben leuke prijzen ter beschikking gesteld. Daarnaast staat de bingo in het teken van gezelligheid en verbintenis met mensen. Wij willen ook graag sociaal betrokken zijn bij de mensen die veel thuis zitten. Het is mentaal een hele uitdaging en we willen er met de bingo een gezellige spelavond van maken.’’

   

  Deelname aan de bingo op vrijdag 14 mei is mogelijk door aanmelding via de volgende link: klik hier. Bingokaarten kosten 2,50 euro per stuk/per ronde (maximaal vier kaarten per persoon) en er worden vier speelrondes gehouden.

   

  Stimuleren en  motiveren

  Ook Glitters ligt nu al meer dan een jaar stil qua officiële wedstrijden. ,,Toen de sporthallen nog open waren, hebben we een jurylid laten komen om de meiden te stimuleren en te beoordelen. Dit was een groot succes”, vertelt Haarbosch over andere activiteiten in coronatijd. Sinds de invoering van de laatste RIVM-regels in december 2020 is er niet meer in de sporthal getraind. Maar Glitters weet haar leden toch te stimuleren én te motiveren door nieuwe initiatieven. Zo heeft een externe docent voor alle leden een bootcamples verzorgd. En sinds enkele weken vindt er iedere maandagavond een gratis online workout plaats voor iedereen die graag in beweging wil blijven.

   

  Online workouts

  Deze online workouts zijn laagdrempelig waardoor jong en oud van ieder sportniveau op een leuke manier mee kan doen. Afgelopen maandag hebben er al twaalf personen meegedaan en voor komende week zijn er nu al meer aanmeldingen, ook van mensen buiten de vereniging. Iedereen kan zich aanmelden om vrijwillig mee te doen. Opgeven kun je doen door je e-mailadres te sturen naar info@glittersprinsenbeek.nl.

   

  Afgelopen week hebben de leden en ouders in het kader van het twaalfjarig bestaan ook nog een Twirlquiz gehouden. Met vijftig vragen over de ins- en outs van de sport én over de vereniging zelf. Een leuke teambuildingsavond die met enthousiasme is ontvangen.

  Woensdag 14 april 2021
  PrinsenbeektwirlGlittersbingoworkouts
  Online bingo Glitters
  (Illustratie: Glitters Dance & Twirlvereniging)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.