1. Kampioenschappen en vogelshow Privo

  Vogelvereniging Privo houdt op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober de jaarlijkse Onderlinge Kampioenschappen tijdens een vogelshow bij SBS3 in Prinsenbeek. De eigenaar van de mooiste vogel van de show ontvangt de ‘wisseltrofee van de Gemeente Prinsenbeek’. Vrijdag is ook de prijsuitreiking van het vogels raden tijdens het Biks Blaos Festijn.
  Kampioenschappen en vogelshow Privo

  Door Privo

  De kampioenen komen uit de volgende categorieën : kanaries, tropische vogels, Europese cultuurvogels, kromsnavels, hoenders en tropische duiven.

   

  Iedereen kan de vogelshow bezoeken. De openingstijden zijn op vrijdag van 19.30 tot 22.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. De show vindt plaats in het clubgebouw SBS3 aan de Strijpenseweg 3 in Prinsenbeek. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Inlichtingen: tel. 0681429678.

   

  Prijs Biks Blaos Festijn

  Tijdens het Biks Blaos Festival zaten in de volière van vogelvereniging Privo in totaal 64 vogels. Er waren twee personen die dit aantal hadden geraden, namelijk Luuk de Ridder en Marc van Oostenbosch. Zij worden uitgenodigd om op vrijdag 11 oktober, voorafgaand aan de opening van de onderlinge tentoonstelling, de prijs in ontvangst te nemen. Totaal hebben 52 mensen meegedaan aan de wedstrijd, die wederom een groot succes was.

  Dinsdag 08 oktober 2019
  PrinsenbeekPrivovogelshowvogelvereniging
  Kampioenschappen en vogelshow Privo
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.